Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha egy nap meginnék 5 fehérjet...

Ha egy nap meginnék 5 fehérjeturmixot zabbal lenne valami bajom?

Figyelt kérdés
Gondolok itt hasmenésre. Légyszi a kérdésre válaszoljatok, ez egy nap lenne csak így.

2016. máj. 17. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb azt írják, hogy amino tablettákat dugdoss a seggedbe azt is megcsinálod?
2016. máj. 17. 13:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Monty én megcsináltam, nem vicces...
2016. máj. 17. 16:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyébként meg kérdező, ha nem tudsz magaddal kaját vinni vagy valami hasonló, és mindenképpen akarod a turmixot, akkor legalább vegyél mellé valami rendes kajára hasonlító dolgot.

Egy nap alatt fogsz bezsírosodni vagy izmot veszíteni, de legalább eszel valami szilárdat. Proteinszelet esetleg, de ha minden kötél szakad, esetleg egy gyrostál sok hússal, dupla hambi, vagy veszel sonkát némi kenyérrel és zöldséggel, vagy valami... Tudom, hogy többnyire szemét, de a semminél, és a napi öt turmixnál mindenképp jobb szerintem.

2016. máj. 17. 16:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt NEM fogsz bezsírosodni vagy izmot veszteni, ezt akartam írni
2016. máj. 17. 16:12
 15/17 anonim ***** válasza:
A t. diéta is valami ilyesmi elven megy,csak az szójafehérje szőlőcukorral napi háromszor és arany áron.Azt mondjuk nem értem,hogy ha csak egy nap és nem akarsz főzni,akkor miért nem veszel valami jobb felvágottat,vagy halat sós lében,vagy főzöl le tojást aztán eszed zöldséggel,tk zsömlével legalább 3 ilyen turmix helyett.
2016. máj. 17. 18:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Szója szőlőcukorral napi 3x? :DDD kvára jól hangzik. Édes istenem..
2016. máj. 17. 18:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Pedig komoly:).6600ft belőle a fél kilós doboz és viszik sokan csinálják,várják a csodát ami inzulin rezisztencia formájában akár jelentkezhet is ha huzamosabb a fogyasztás.A volumass 35el nagyjából azonos az összetétele csak az fele annyiba kerül és tejsavófehérje van benne nem szója,még jobb is,annak ellenére,hogy az is egy cukorkupac.
2016. máj. 17. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!