Durván 3,5hóap alatt minden napinedzéssel, étrendel Milyen kockahasam lehet ma már az alapok megvannak?
Figyelt kérdés
15/F 176cm 66kg
Edzes gyakorlatokat es mennyiseget is irjatok es a hasrol amit elerhetek arrol ha lehet linket v kepet koszonom :)
2016. máj. 14. 22:55
1/9 A kérdező kommentje:
Még 1kérdés mennyi idő kell a hasi izomcsoportnak a regenerálódáshoz?
2016. máj. 14. 23:53
2/9 anonim válasza:
haod nomjjad napi 1000X felűlest es durvan 3,5hoap alatt naon kockahas lesz
3/9 anonim válasza:
jo most komolyan. Nem csak hasra kell edzeni, hogy nyárra kockahas meglegyen és mutogathasd a strandon. Másik dolog az ,hogy a kockahas nagyrészt attól fugg mennyi zsír van rajtad. De,hogy meglegyen az örömöd akkor itt van pár hasgyakorlat: lábemelés, hasprés, plank, haskerék. Hasra én hetente 2X edzek. Általában gyakorlatonként 3sorozat megy, az ismétlésszám 15-20 között mozog. Plank 2 perc plusz sullyal. (elozo voltam)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,nem csak nyárra kell mutogatni és nem csak hasra edzek majd, de főleg kar és a hasra kellene mert vádliba/lábba elég jó vagyok.
2016. máj. 15. 07:53
5/9 anonim válasza:
képet igazán küldhetnél már a lábadról :DDD
6/9 anonim válasza:
en 130kg-mal guggolok, de még nem tartom magam jónak :D
7/9 anonim válasza:
Mell,hát,csuklya váll nem is kell?
8/9 A kérdező kommentje:
Mellet is és hátat is edzek közbe :)
2016. máj. 15. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!