2,5-3g ch-tól elég esélytelen, hogy bárki bezsírosodjon, nem?
Figyelt kérdés
Nagyon félek sok ch-t enni, mert könnyen zsírosodó vagyok, ezért 2,5-3g között eszek naponta. De ezt is alig bírom megenni. 200g rizs, 50 zab, 400g csirke, 250g túró, 1 adag fehérjepor (24g fehérje) +zöldségek. Van, hogy eszek egy csokit vagy valami ilyesmit, amivel bemegy még 10-20g cukor is. 78kg vagyok. Kreatin kúrát kezdtem most, kellene több ch vagy maradjak ennyin?2016. máj. 13. 11:41
1/5 anonim válasza:
Ha nem nő a súlyod/csökken akkor emelj a chn 0,5g/tskg-t, nézed 2 hétig, ha még mindig semmi megint emelsz.
2/5 A kérdező kommentje:
1,5g ch-val stagnáltam, 0,5-1g ch-val fogytam, 2,5g-tól már csak kellene híznom.
2016. máj. 13. 12:09
3/5 anonim válasza:
Ezt senki nem fogja neked előre megjósolni, majd kiderül a gyakorlatban. Ezt a 20g cukorbevitelt meg nem kéne rendszeresen, főleg, hogy könnyen zsírosodsz. Diétásan is lehet édességet enni.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából akkor zsírosodtam be könnyen, mikor mocsok ch forrásból vittem be a nagyrészét. Kóla, üdítők, chips ilyenek. Azt hittem, mindegy milyen, csak ch legyen és feljött egy hónapban 4 kiló.. Persze nem izom. Elhagytam a cukros dolgokat, ha iszok is, akkor is Zero vagy light megy, így azért nehezebben jön a zsír.
2016. máj. 13. 12:16
5/5 anonim válasza:
2,5g-3g ch-tól is belehet zsírosodni. Ha kcal +ba vagy megy fel rád, mert nem csak a ch számít 1g zsír 9kcal.A csokit meg az ilyeneket hanyagold ha könnyen hízó vagy, de házilag eltudod készíteni, hogy jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!