Gyros minden nap ebédre tömegnövelés alatt mennyire jó? Természetesen csirkéből
Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 11:15
1/23 anonim válasza:
pont annyira, mint egy grillezett csirke...
2/23 anonim válasza:
#1-es nállad a grillezés egy vödör zsírral zajlik? Kérdező,ha belefér a makróidba és a többi étkezésed minőségibb (bár ezt erősen kétlem), akkor nincs vele olyan nagy gond. Bár én nem zabálnám ezt minden egyes nap, az tuti.
3/23 anonim válasza:
Miből is áll a gyros?
Hús, fűszerek, krumpli/pita, pitát lehet csinálni akár tk losztből is... + egy rakat zöldség...
Mi is ezzel a gond?
Mondhatni tökéletes kaja...
4/23 anonim válasza:
Ez annyira primitív gondolkodás. Nem mindegy az alapanyag minősége. Az összetákolt zsírtól tocsogó átlag mindenhol árult gyros hús fényévekre van attól a csirkétől amit én veszek és én készítek el.
5/23 anonim válasza:
"rakat zöldség" ja legalább 100g fonyadt káposzta, saláta meg valamennyi hagyma. Képzelem mennyi zöldséget eszel egy nap ezekután :D
6/23 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy azt írtad "erősen kétlem" nem akartam offolni egy háttérsztorival, hogy munkám miatt gyakorlatilag időm nincs ebédelni gyakorlatilag a vacsorám esetenként párolt zöldség rizzsel és 2 rántott csirkemell társaságában majd pedig sovány tehéntúró reggeli pedig zabpehely vízzel amit 30 gramm iso Wheyel társítva keverek össze
2016. máj. 9. 12:20
7/23 anonim válasza:
Ne haragudj ha egs gyros tálat meg tudsz enni, akkor másra miért is nincs időd? 12 órázom én is és minimum 1 órara lakom a munkahelyemtől 1 ebédszünetem van egész nap. Egyed leírtam ha a makrókrendbe vannak beleférhet, de ne akard már megmagyarázni a szar kifogásokat.
8/23 A kérdező kommentje:
Pitában eszem nem tálban
2016. máj. 9. 12:23
10/23 anonim válasza:
Arról nem tehetek, hogy te még csak szar gyrost ettél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!