Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen termékeket ismertek?

Omg1234 kérdése:

Milyen termékeket ismertek?

Figyelt kérdés
1 éve edzek, és szeretnék 1 kicsit gyorsabban fejlődni, ismertek olyan szert ami gyenge ebből adódóan kb 0 mellékhatással rendelkezik? szteroidozni nem nagyon szeretnék, max ha az életem úgy alakul és versenyző szeretnék lenni, 1 éve edzek kb, tudatosan.
2016. máj. 8. 14:10
 1/9 A kérdező kommentje:

kreatint, edzés előtti formulák - ,

Lehet a kreatinhoz hasónló termék is amit tudtok jót, hatásosat.

2016. máj. 8. 14:11
 2/9 Cortez70 ***** válasza:
Nincs varázstápkieg. Kreatin mehet ha van étrended, vitaminod, de egyik tápkieg sem rak rád kilónyi izmokat. Ha 1 éve edzel akkor ezt tudnod kellene.
2016. máj. 8. 14:17
 3/9 A kérdező kommentje:
nyilván tudom, de kiprobálnék valami újat.
2016. máj. 8. 14:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Lassan kezdem újból kreatin kúrát, de gondoltam valaki hátha tud mutatni nekem valami hasonlót, amúgy találtam valamit, de elég hülyeségnek néz ki: [link] mi lehet ez?
2016. máj. 8. 14:41
 5/9 Cortez70 ***** válasza:
Egyik sem ér sokat. Keresgethetsz, de nem mész sokra koksz nélkül.
2016. máj. 8. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél, azt fost honnan szedted? Kamu reklám? :D Kokszról elnevezett kieg vicc hatóanyagokkal. Hogy képes valaki ilyenen egyáltalán elgondolkodni? Van neked eszed?

Azt írja, hogy a Dianabolt utánozza hatásban, de legális. Már itt hülyeség. Megnézed az összetevőket (ér röhögni):

Tejsavó fehérje: 150 mg

Izoleucin: 100 mg

Valin: 100 mg

Leucin: 25 mg

Tribulus: 25 mg.

És ebből kapsz 30 adagot 60 dolcsiért, a benne lévő hatóanyag meg 6-ot sem ér. :D

2016. máj. 8. 19:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem nagyon néztem meg mi van venne mert meg nem határoztam el h vegyek e , ytn néztem róla videót mindenkinek pozitív volt a véleménye
2016. máj. 8. 22:30
 8/9 A kérdező kommentje:
vegyek BCAA-t?
2016. máj. 9. 06:39
 9/9 Cortez70 ***** válasza:
Bcaa szàlkásítàskor jön jól, tömegeléskor nincs èrtelme erre költeni. Vegyèl a kreatin mellè hmb-t, együtt jól működnek.
2016. máj. 9. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!