Ismertek olyan termékeket, amik tényleg tartalmaznak kb.100% hyaluron acid-t, azaz hialuronsavat? Nem gond, ha itthon nem kapható.
Az ami 100%-os, az valóban maga a hialuronsav. Más termékek azonban csak már arányban, százalékban tartalmazzák ezt a hozzávalót.
Pl.:
Ezt a krémet ebay-en tudod megvenni, ebben 30%-os van.
Konkrétan hialuronsavat pedig valóban öko-, bioboltokban tudod megvásárolni.
30%%? Esetleg ahol több van benne? Mondjuk 80%? Van sok szérum, kevesebb összetevőkkel, de abból nem látom, hogy hány %.
Egyébként megvan nekem a mizon termék.
100% hialuronsav-tartalmú krém az maga a hialuronsav, azt szerintem nem érdemes kenegetni, mindig valamilyen krémbe vagy vivőanyagba kell cseppenteni belőle. A linkelt Mizon termék a maga 30%-os hialuronjával eléggé az élen jár, szérum terén sem ismerek erősebbet, pedig sokat keresgéltem én is.
Itt egy 100%-os, de szerintem konzultálj egy kozmival, hogy milyen arányban lehet maximum a bőrre kenni. Mellesleg ha valaki nem fogyaszt elég folyadékot és nem étkezik rendesen, kenhet magára akármit, nem lesz szebb a bőre. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!