Milyen dinnye ízű/illatú termékeket ismertek?
Figyelt kérdés
Dinnyerajongó tesómat akarnám meglepni szülinapjára!2014. okt. 16. 23:03
1/18 anonim válasza:
Milyen termékre gondolsz konkrétan? Élelmiszer? Nekem csak rágó és tusfürdő jutott eszembe :S
2/18 A kérdező kommentje:
Igen én is eddig jutottam sajnos... még a gumicukor ugrott be... De mivel pasiról van szó a parfüm kilőve... :-(
2014. okt. 16. 23:18
3/18 anonim válasza:
Hát nézd, szerintem egy marha nagy csomag dinnyés rágónak is örül majd.
Ez viszont tök jó pofa, már az illúziónak is örülne: [link]
5/18 anonim válasza:
Van dinnyés tea is, az Auchanban láttam múltkor.
6/18 anonim válasza:
Vagy pl vehetnel neki egy dinnyet :D
7/18 A kérdező kommentje:
ó tea, ezaz!!!! NAigen a vodka is tök jóóó (lehetne, ha a tesóm nem volna antialkoholista)! Azthiszm az összes gyártó forgalomba lévő rágóját megpróbálom felvásárolni (azaz mindegyikből egyet)
2014. okt. 16. 23:29
8/18 A kérdező kommentje:
A dinnyevétel is jó ötlet lehetne, csak decemberben nincs szezonja...
2014. okt. 16. 23:30
9/18 anonim válasza:
Nekem elsőre a dinnye jutott eszembe, de azt ilyenkor valóban nem érdemes venni. :)
10/18 anonim válasza:
Dinnyés tusfürdőt lehet kapni a DM-ben (bár ez lehet, hogy szezonális termék, most még biztos van).
Van kocsija? Ha igen, vegyél neki dinnye illatú illatosítót bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!