Megtudnám magam védeni?
Figyelt kérdés
Ha már 5 éve edzenék konditerembe látszana is szépen a fejlődés mellette 4 éve járok boxra , akkor megtudnám magam védeni hogy ha gyenge jellem vagyok?2016. máj. 5. 21:23
1/11 anonim válasza:
Mindig az adott szituáción múlik. Ennél többet nem lehet mondani.
4/11 anonim válasza:
Ha ennyi időt edzenél, nem lennél gyenge jellem.
5/11 A kérdező kommentje:
De én azt olvastam hogy ha valaki gyenge jellem és nem képes másban kárt tenni , akkor azon semmilyen küzdősport harcművészet nem változtat,ez igaz?
2016. máj. 5. 22:18
6/11 anonim válasza:
Te nem vagy tisztában a gyenge jellem definíciójával. Nem attól lesz valami erős jellem, hogy másokat képes e bántalmazni vagy sem.
7/11 anonim válasza:
Talán annyiban van köze hozzá, hogy a kisugárzásod megváltozik a sport hatására, változik a jellemed.
De fölösleges ezen filózni, ha meg akarnak verni vagy szúrni, úgy is meg fognak, nem számít hogy te most 150 kilót nyomsz fekve, vagy hogyan bokszolsz a ringben. Meg általában nem 1v1 vagy 1v2 a felállás, hanem 1v5 meg 1v7, akkor meg tök mindegy mit csinálsz. Leghasznosabb ilyen esetben ha futsz. :D Viccen kívül.
8/11 anonim válasza:
Ha nem vagy biztos magadban, olyan edzést válassz, ahol a mentális felkészítésre is figyelnek. Hiába tökéletes a technikád és az erőd, ha adott esetben "nincs szíved" kiütni valakit igaziból - ezt mindenképpen fejleszteni kell.
9/11 anonim válasza:
A legolcsóbb gázspray többet ér, mint a küzdősport tudásod.
A küzdősport meg a fizikum a megelőzésben segít, mert kétszer is meggondolják, hogy beléd kössenek-e.
10/11 A kérdező kommentje:
Jojo ertem mar koszi a valaszokat
2016. máj. 6. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!