Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » TurinoX Chlormethyltestosteron...

TurinoX Chlormethyltestosterone 10mg 100db (Biosira). Próbálta már valaki?

Figyelt kérdés
Erőnövelés miatt szeretném kipróbálni, úgy hallottam ez elég sokat hoz.Versenyzők is ezt szokták beszedni. Akik nem próbálták még ilyeneket azok ne is írjanak, nem kell okoskodni! Köszönöm

2016. máj. 5. 13:25
 1/8 CsakMester97 ***** válasza:

Tablettás, kuka szint. Májat, vesét nem kíméli.

Szurival sokkal többre mennél, "kevesebb kockázattal".

2016. máj. 5. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért a Turinabolt nem nevezném "kuka szint"-nek. Azért valami tablettás, még nem biztos, hogy egyből "kuka szint"

Amúgy mit akarsz róla tudni kérdező? Jó kis száraz tömegnövelő cucc, ami a dbol-al ellentétben nem aromatizálódik, ergó nincs akkora vizesedés sem. Persze mindenképp kellene mellé tesztó is, mert magába már 2. héttől kezdve elég szarul érzed majd magad és a kuksi sem fog felállni (az alacsony saját tesztó miatt). Tény, hogy mint minden tabis, ez is máj toxikus, de a többihez mérten (pl anadrol) kevésbé. 6 hétig lazán tolhatod, csak figyelj a napi viz bevitelre (legalább 4,5-5liter/nap). És gondolom evidens, de azért leírom, hogy utána mindenképp csinálj rendes levezetést (Nolva/Clomid)

2016. máj. 5. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
nem
2016. máj. 5. 19:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Első sorban most az erőnövelés a cél.

Danabol-t szedtem 2 hónappal ezelőtt, az kicsit felvitte a májfunkciót, de semmi más. Nem szedtem mellé semmit.

2016. máj. 6. 22:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként abból 150 szemet szedtem napi 5 szem, és híztam 5 kg-ot, ami meg is maradt.Erőben is nagyon sokat fejlődtem, de az egy kicsit vissza ugrott, de még így is erősebb vagyok mint voltam. Valami olyasmi kellene amitől nem hízok mint az állat, hanem erősödök.
2016. máj. 6. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Rendes táplálkozás + edzés?
2016. máj. 7. 12:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Edzés az tökéletes, táplálkozás hát... rizs csirkemell,de nèha becsúszik egy kis "szemét"
2016. máj. 7. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy kérdés? Nem vagy kicsit türelmetlen?

Ha az edzés oké, kaja oké akkor ki tudod hozni a maxot magadból csak idő kérdése!

A genetika meg adott, azon úgysem tudsz/érdemes túllépni!

2016. máj. 8. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!