Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Still mass fehérjéket próbálta...

Still mass fehérjéket próbálta valaki, milyen minőségű?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 09:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pont ugyan olyan mint a többi gyártóé. Whey 80 instant simán van olyan mint a Scitec 100% WPP. A sima Whey 80 (instant nélkül) picit nehezebben oldódik de engem nem izgat hogy 3 rázás helyett 7 kell.
2016. márc. 7. 09:22
 2/12 A kérdező kommentje:
koszi a választ,amugy van vele tapasztalatod, mert hallottam olyanokat , hogy nem véletlenul olcsobb, stb...
2016. márc. 7. 09:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Az átlagnál nehezebben oldódik, kimondottan nem ízlik és fáj tőle a hasam, valamint jobban kipattog a hátam és a combom, mint más népszerű márkákkal.
2016. márc. 7. 09:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Viszont az ízületvédője az verhetetlen ár/érték arányban.
2016. márc. 7. 09:29
 5/12 anonim ***** válasza:

#3 Pedig pontosna ugyan abból a WPC80 -ból készül mint a scitecé is.

Van vele tapasztalatom, itt figyel egy 5 kilós.

2016. márc. 7. 09:48
 6/12 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én tavaly ebből kezdtem el napi fél kilót benyomni (a naturbol). Néhány nap után kiszállt a fekete füstfelhő a motorházból, vagyis kiakasztotta a gyomromat elég rendesen. Érdekes mellékíze is volt.

Utána egy másik cégtől vettem és azzal egy honap utan is gond nélkül ment az említett mennyiség. Az is natúr.

Tehát nem ugyanaz a termék, még ha elvileg az alapanyag azonos is. Valami különbség csak van, nem hiszem hogy a csillagok állása okozta a problémát.

2016. márc. 7. 10:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Jó de a scitecbe tesznek emésztő enzimet ebbe meg nem.
2016. márc. 7. 10:49
 8/12 A kérdező kommentje:
--gömb-- , az most komoly, hogy napi fél kilot nyomtál be? :D amugy koszi a valaszokat.
2016. márc. 8. 13:17
 9/12 anonim ***** válasza:

--gömb--

Persze. Nekem az válik be, ha a kalória legalább 50%-a fehérjéből van. Nem kell hogy porból legyen, de az a legegyszerűbb és a legolcsóbb.

2016. márc. 8. 18:11
 10/12 A kérdező kommentje:
semmi mellékhatása nincs?
2016. márc. 8. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!