16éves vagyok,175cm,78kg.1 éve járok konditerembe eddig csak fehérjéket szedtem de ma vettem Volumass professional 35-öt. Hallottam, hogy a tömegnövelők tönkreteszik a vesét. Ez mennyire igaz?
Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 18:14
1/16 anonim válasza:
Az agyadat tettek tonkre
Az a kokszra es a feherjere mondjak ha nem iszol eleg vizet
Es minek veszel olyat amirol nem tudod hogy mi a hatasa amugy semmi bajod nem lesz tole max kicsit bezsirosodsz
2/16 A kérdező kommentje:
Tudom mi a hatása, csak mikor megvettem akkor mondták páran, hogy óvatosan vele mert tönkreteheti a vesémet.
2016. márc. 2. 18:17
3/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor szedhetem nyugodtan, nem lesz tőle semmi bajom?
2016. márc. 2. 18:18
4/16 Szabi.L válasza:
A magas fehérjebevitel megterheli a vesét. 2g/ttkg-ot ha beviszel bőven elég, hobbi szinten , naturálban és a vesédnek sem lesz semmi baja 99%. Szóval ha túl sok tömegnövelőt iszol, megterheli a veséd, de nem teszi egyből tönkre. Előtte tünetek jelentkeznek, meg azért érezni is lehet, hogy valami nem ok. Általában, akinél ilyen panaszok jelentkeznek ,azoknak előtte is gondja volt a veséjével.
5/16 A kérdező kommentje:
Értem köszi az értelmes és gyors válaszokat :)
2016. márc. 2. 18:24
6/16 anonim válasza:
Elobb hizol be a tomegnovelotol mint hogy a feherje kart csinaljon
Mellesleg ezert kell napi 3-4 l vizet inni
7/16 anonim válasza:
1 éve edzel és ennyit nem tudsz? Ajánlom hogy olvass utána az alapoknak: Sárga Kapszula, google -ben keress rá és töltsd le, ingyenes PDF.
8/16 anonim válasza:
Kár volt érte ennyit adni, fehérje+összetett ch jobb lett volna.
9/16 anonim válasza:
175 cm 78 kg körül biztos kell neked gyors CH?
10/16 anonim válasza:
A fehérjénél nem aggódtál? :D Csak a tömegnövelőnél, aminek a 35%-a fehérje? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!