15 eves vagyok kicsit szeretnek izmosodni illetve fogyni.15 evesen hasznalhatom a BURN FX zsiregetot? 15/f 181cm 68 kg
Figyelt kérdés
#zsírégetés #sulyzozok
2016. ápr. 28. 23:48
1/2 A kérdező kommentje:
Egy ideje sulyzozok, ami latszik is illetve kosarlabdazok 4-5 eve rendszeres edzessel
2016. ápr. 28. 23:49
2/2 anonim válasza:
Ne szedj be semmilyen sz*rt, annak nincs értelme.
Amúgy 68 kilóból nem is kell fogynod, és 21 vagyok, kb hasonló magas, és 69 kilogrammal egy pálcikaember. Bár az én sportom a hosszútáv futás, így ennek nagyon kis része zsír.
De szerintem inkább edz keményen, és menj rá, hogy inkább izmot szedj fel, mintsem zsírt adj le. (Amiből ilyen súly mellett, rendszeres edzéssel szerintem nem sok lehet rajtad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!