Mennyire nagy baromság még a genetikai határaim elérése elött cuccolni?
Akarni akarok, de nem biztos hogy még most, azért itt kérdezem mivel van itt egy pár tapasztaltabb a témában leginkább az ő véleményeikre vagyok kiváncsi...
Egyébként a dolgot menetével tisztában vagyok, össze tudnák rakni magamnak egy rendes kúrát, elméleti szinte azért tudom mi merre, sokat olvastam a témában/beszélgettem a témáről
A kérdés nem az hogy megéri e cuccolni, mert nyilván nem..
Csupán mennyire tartjátok hülyeségnek még a max elött cuccolást...
Akkor inkább priviben kéne békakrokkra, Cortezra írni mert itt csak a "trollok" szólogatnának be(pl én), hogy milyen retard vagy ami igaz is.
De a te dolgod.
Ha neked megéri bevállalni a kúrát tudván a kockázatokat, akkor megfelelő levezetéssel, megbízható helyről beszerzett cuccal vágj bele.
Esetleg ha nagyobb biztonságérzetet szeretnél keress fel egy profi sportorvost.
Cuccol valaki 5 evig, lenyom ez ido alatt x kurat aztan rajon, hogy csak egy gynoval meg par pattanassal lett tobb ezert nem tol tobbet akkor nem fog osszeesni?
Nézd, ez a te döntésed. Azt se tudjuk, hol tartasz fejlődésben, mik a prioritásaid, mit tolnál, mennyit, nem mintha speciel én értenék a cucchoz, mert sose fogok, de a lényeg az, hogyte hogyan ítéled meg.
Mivel még rendesen fejlődsz, nekem ezen a ponton eszembe se jutna, de én nem vagyok te.
Nem akarok senkit bíztatni, inkább lebeszélni.
1. Genetika
2. Minőségi cucc
3. Normális kis-közepes adag
4. Első kúra és jó levezetés
5. Jó étrend és kemény edzés
Ha ezek megvanank, akkor az első kúra 70% megmarad :) Nem egy ilyen személyről tudok, persze sokan nem így vélik, mivel nincs meg a fentiekből minden az egyénnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!