Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki vizsgáltatott már be...

Valaki vizsgáltatott már be fehérjeport?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor tényleg az volt benne, amit a csomagoláson írták, esetleg eltért az eredmény a várttól?
2016. ápr. 27. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Vizsgáltass be minden kanalat, mielőtt a szádba veszed.
2016. ápr. 27. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Áh, ezek tele vannak proteinnel. A fehérjébe protein van ami dopping! A protein olyan, mint a casein vagy az danadrin&mandarin. Ez dopping. Emeli az izomtömeget, de amúgy nem jó semmire. Volt amit bevizsgáltak, s kiderült, hogy veszélyes, mert könyen túl nagydarab lehetsz tőle. Mint a Hulk-ban. Ez egy valós veszély, csak sokan nem tudják.
2016. ápr. 27. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nállam tervben van ilyesmi, de amíg 100e alatt nem tudok egy picit komplexebb vizsgálatot valahogy összehozni addig annyira nem sietek vele. Mások meg persze leszarják, pedig ha többen összedobnánk szerintem annyit megérne mondjuk fejenként 20e, hogy ha évekig mind ugyanazt a terméket fogyasztjuk, legalább biztosak legyünk a beltartalmában. Egyébként nem vagyok paranoias ne értsetek félre, de én egy ilyen eredményt már csak az állandó viták miatt is érdemes lenne birtokolni.
2016. ápr. 27. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Sikerült az utolsó mondatot jó magyarosan megfogalmazni, de remélem érthető volt a lényeg.
2016. ápr. 27. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:

És ha bevizsgálsz egy adott terméket, akkor mi a garancia arra, hogy évekig ugyan azt kapod utána?

Semmi.

Ezért értelmetlen az egész, ha biztosra akarsz menni, akkor mindegy egyes dobozt, amit megveszel, be kéne vizsgáltatnod.

De ezt megcsinálod más élelmiszerrel is?

Ezért kell megbízható márkát venni, megbízható helyről.

Tudom, hogy manapság divat mindent okosba' elintézni, de talán nem ezen kéne spórolni

Komoly cégeknek, akik fölépítettek egy (vagy több) márkát, azoknak már nem éri meg kockáztatni, hiszen a lebukással sokkal többet veszíthetnek, mint amennyit nyernek azon, ha kispórolnak valamit.

2016. ápr. 27. 23:39
 6/12 anonim ***** válasza:
A rizst, sört, wc illatosítót miért nem vizsgáltatod be? Abban is lehet káros anyag. Ahogy előttem mondták, semmi garancia, hogy 1 év múlva is ugyanazt kapod egyrészt, másrészt nem a tesco parkolóban kell vásárolni a cigánytól, vagy a netes józsitól. Ilyen alapon mindent be lehetne magánakcióban vizsgálni, a kocsidba tankolt benzint is. Sok sikert a paranoiádhoz!
2016. ápr. 28. 02:06
 7/12 anonim ***** válasza:
A legrosszabb eshetőség az hogy felnyomják egy kis tejcukorral.
2016. ápr. 28. 08:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Jajj de beizgultatok. Nem a cigányoktál vásárolok mhn-t szoktam venni, érdekesség képpen egyszer bevizsgáltatnám véletlenszerűen ennyi. Nem mondtam, hogy ez egy életre garantálna bármit is. Ne verjétek már a nyálatok.
2016. ápr. 28. 10:24
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Tőlem bevizsgáltathatod, nyugi, mindenki úgy szórja el a pénzét ahogy akarja. Én csak örülök majd neki, ha az emberek magánlaborokban hagyják ott a spórolt pénzüket amikor majd én is ott dolgozok.
2016. ápr. 28. 13:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Épp azt írtam te fogyatékos, hogy azért nem foglalkozom vele mert 100e nem fogok rá kidobni de 20e nem vág földhöz csak így érdekesség képen megnézném. Ez tipikus magyar mentalitású rosszindulat ami itt megy.
2016. ápr. 28. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!