Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet vmi gond abbol hogyha...

Lehet vmi gond abbol hogyha az 1-2 honapja lejart feherjeport megiszom?

Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle. Ha nem kapott nedvességet, 1-2 hónapja lejárt proteinnek semmi baja sincs.
2016. márc. 20. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Hat az kaja a kaja megromlik a csirket meg a turot se eszed meg
2016. márc. 20. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért estére nem kéne egyszerre betolnia fél kiló túrót szerintem. Akkor se történik katasztrófa, ha nap közben fogyasztasz lassú felszívódású fehérjét. Ha belefér a makróidba mehet ennyi túró, csak ez számolj vele, hogy önmagában 20-25g zsír lesz.
2016. márc. 20. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
hopsz ezt nem ide akartam:D
2016. márc. 20. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Csakhogy ez nem hús, vagy tejtermék ez egy instant élelmiszer, semmi baja nem lesz tőle ha nem kapott nedvességet és csak most járt le, de nekem mindegy, dobd ki, csak ez pazarlás.
2016. márc. 20. 18:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben,koszonom a valaszokat :) termeszetesen azert irtam ki a kerdest,mert nem akarom kidobni :D
2016. márc. 20. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!