Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zabpelyhet szárazon is lehet...

Zabpelyhet szárazon is lehet enni?

Figyelt kérdés
Mármint hogy nem vízbe raknám. Úgy nem tudom megenni, de szárazon igen.
2016. ápr. 26. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz szárazon. A zablisztes víz meg egyenesen gusztustalan szerintem. Süsd bele tojásrántottába, úgy a legjobb, vagy keverd el egy pohár joghurttal.
2016. ápr. 27. 00:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem megy edzés utan fehérjével zsbliszt, reggel fehérjével nagyszemű zab. És ugye vízzel keverve. Én igy szeretem
2016. ápr. 27. 08:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Kókusztej? Azzal jó még nyersen is, vízzel már szét kell főznöm s akkor is zabíze van...

Szerintem rántottába sütve a legfinomabb (a finom tojás elveszi a zabízt, ha nincs sok zab benne s érdekes módon sokkal jobb lesz tőle). 50 gramm az nem nagy mennyiség, arra ez is jó lehet.

2016. ápr. 27. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Én se tudom megenni fehérjés vizzel, ezért összeturmixolom kakaóval, és megiszom, vagy megeszem mandulatejjel.
2016. ápr. 27. 12:40
 15/15 Kenzo Tenma ***** válasza:
Én sem azért iszom a tejet, mert annyira jó. Pár decitől viszont semmi bajom nem lesz és mással nem is tudnám bevinni a zabpelhyet.
2016. ápr. 27. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!