Ezt a hátat lehet hozni naturálban?
Figyelt kérdés
1 éve edzek, de kb. most látom, hogy kezd nőni a hátam, mármint, hogy valamennyire kivehető a V alak.
2016. ápr. 25. 20:04
4/12 anonim válasza:
Ezt a hátat lehet hozni. Te meg elég zsíros vagy, le kéne diétáznod.
5/12 A kérdező kommentje:
Már így kép alapján én is látom :D Nem gondoltam, hogy ennyire az lennék, de így is örülök hogy 102cm mellbőséget összeszenvedtem. Most nekiállok szálkásítani lesz vagy 95-96 vagy kitudja kevesebb.
2016. ápr. 25. 20:51
6/12 anonim válasza:
ja csak vágod nem mindegy, hogy zsír vagy izom adja a tömeged nagy részét. Pucold le magad aztán kezdj el lassan odafigyelve tömegelni, jobb lesz az eredmény.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor a jövő héttől ráállok a szálkásításra. Most 95 kiló vagyok, kb. mennyi lehet a zsír? 8-10 kg?
2016. ápr. 25. 21:09
8/12 anonim válasza:
De miért jövőhéten? Miért nem ma, most?
9/12 anonim válasza:
Szerintem is szálkásíts és kezdj el újból tömegelni.
10/12 A kérdező kommentje:
Ennyire gáz?
2016. ápr. 26. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!