Ez naturálban érte el?
2016. ápr. 4. 09:27
1/7 anonim válasza:
Azt nem tudjuk hogy ő hogyan érte el, de -szerintem- jó genetikával hozható naturában. Bár egy-két képen necces, de az csak lehet a fény meg a kicsi photoshop. :)
A srácnak nagyon jó a genetikája. Amikor 0:40-kor veszi ki a PS3-mat a dobozból már látszik.
2/7 anonim válasza:
De van aki sosem lesz ennyire szálkás ilyen tömeggel.
3/7 AmberTime válasza:
Biztos hogy használt táplálék kiegészítőket.Szerintem.
4/7 anonim válasza:
En kizartnak tartom. Vegig neztem a videot, 3 evig stagnalt aztan hip-hop kigyurta magat. Gondolom akkor kezdett el szurni.
5/7 anonim válasza:
Tápkieget :OOO
Határeset a csávó, de szerintem naturál. Nem látok rajta semmilyen olyan jelet ami arra utalna hogy nem az.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is szuri... Nem véletlen mutogatja magát a neten. Az ilyenek nem válószínű hogy kemény munkával hozták össze a dolgokat (itt nem a videóról hanem a chat roulettesre gondolok).
Szerintem annyira Natural mint Gaboka
7/7 anonim válasza:
Én max. a korába tudnék belekötni, 21 évesen natúrban ilyet összehozni elég komoly, kb. lehetetlennek tűnik. De nincs beesve úgy az arca ahogy "kellene", nem olyan eres, és nem edz olyan súlyokkal ami indokolná hogy koxol. Azért mert mutatja magát yt-on, nem biztos hogy rá kéne aggatni a koxos jelzőt, hagy mutogassa, van mit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!