15 évesen fehérje? Melyik fajta lenne ár-érték arányban is a legjobb?
3-4 hónapja kondizok és úgy gondolom hogy el szeretném kezdeni a fehérjeturmixot inni edzés után.
Először is: nem káros rám nézve, nem lesz tőle bajom ugye? 15 éves vagyok 3 hónap és töltöm a 16-ot. Édesanyám mondott valami hormonális dolgokról h ezért nem jó meg azért...
Másodszor: ha elkezdeném, melyik fajta lenne a legjobb? olvastam én mindenfélét de nem tudom eldönteni.. Ár szempontjából is fontos lenne számomra és persze minőség.. Scitec 100% whey pro-t is néztem de az sem a legolcsóbb.. Szóval melyik fajta fehérjét lenne érdemes megvenni így kezdőként? Természetesen a táplálkozásra is elkezdenék normálisan figyelni.
Azért a legtöbb gyereknek csak telik okostelefonra, cigire, piára, bulira, új ruhákra. Ennyi szar mellet meg nyugodtan meg tudná venni a csirkét is. Biztos van olyan, aki annyira csóró, de nem ez az átlag. Arra van pénz, amire költesz.
Persze jó túró, tojás stb. is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!