Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek naturál testépítés...

Szerintetek naturál testépítésben meddig lehet fejlődeni?

Figyelt kérdés

175cm, es 80kg vagyok 17% testzsir, a legutobbi meres szerint.

Szeretnék majd versenyezni, szinpadra allni, de ahoz sajnos elkerulhetetlen a szteroid, viszont felek a szerhasznalattol.

2016. ápr. 24. 10:36
1 2
 11/14 snake priskin ***** válasza:
Amiket betegségek kezelésére használnak a gyógyászatban, köszönőviszonyban sincsenek a feketepiacról vásárolt szteroidokkal. A gyógyászatban legnagyobb mértékben eleve nem is anabolikus szteroidokat használnak.
2016. ápr. 24. 19:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Hat lebenult embereknel anabolikusat hasznalnak, hogy a vazizomzatot fenttartsak pl., en igy olvastam
2016. ápr. 24. 19:39
 13/14 snake priskin ***** válasza:
Ezek testépítésre nem alkalmasak, plusz te nem fogsz gyógyszertári minőséget vásárolni sehol, főleg nem Magyarországon, de javítsatok ki tapasztaltabb doppigszakértő kollőgák, ha nagyot tévedtem, bár kétlem.
2016. ápr. 24. 20:05
 14/14 Cortez70 ***** válasza:
A Richter pl gyárt deca durablint (retabolil), ezt felhasználják robolálásra, rákos megbetegedések után. Patikában 8 ezer ft 1 ml és csak 50 mg van benne, szóval ezzel drága egy kúra.:) De van patikai cucc, csak erre írtam példát. Meg van pl tesztó is, andriol.
2016. ápr. 24. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!