Mennyi idő után látszódna meg az eredmény, ha minden nap erősíteném a bicepszem? Milyen otthon végezhető gyakorlatokkal lehetne szép karizmom? Naponta mennyi időt szánjak erre?
1. Amit ajánlottak könyvet, nagyon jó. Az alapok benne vannak, olvasd el, értelmezd, és csak utána gyere ide kérdezni. A srácoknak sok minden evidens, és néha rosszul reagálnak a hülye kérdésekre (tény és való, elég sok van belőlük, és néha belefárad az ember).
2. Ne csak karra menj! Teljes testet edzünk! Itt találsz edzésterveket, kezdő, átmozgatót keress!
3. És hogy a kérdésedre is választ kapj... Ahogy Cortez szokta mondani, egy jó forma évek munkája.
De a változás már hamarabb látszik, ha jó az étrend, jó az edzés, és a pihenés is adott.
Én járó hónapja kezdtem teljesen nulláról. Már egy hónapja látom magamon a változást. Most jutottam el oda, hogy ruhában, mások is észreveszik, nemcsak a fogyásomat, hanem a formásodásomat is (és szóvá is teszik, ennél jobb motiváció nincs).
16-hoz:
Három hónapja kezdtem...
Sorry, nem vettem észre, hogy a telefon átírta. :/
Én se értem miért kell leszólni szerencsétlen lányt.
Itt nyomatjátok milyen jó edzeni, pózerkedtek stb.
Segítőkésznek valjátok magatokat, aztán ide jön egy kezdő és egyből bele rugtok.
Az a baj, hogy a kérdező meg van róla győződve, hogy ahogy ő elképzeli a dolgokat (minden nap bicepszezik), az úgy jó. Akkor minek kérdez, ha nem fogadja el a választ, és rá sem keres arra, amit írtak neki.
Cortez-nál meg hamarabb elszakadt a cérna a szokásosnál.
Anthony, nem feltétlen kell egyenlően bánni a nőkkel. Finomabban kell szólni egy nőhöz, mert érzékenyebbek vagyunk. :) Rosszul eshet, ha egy kezdő feltesz ide egy kérdést, és le van ugatva. Jó, itt más a helyzet, itt még ő állt neki feljebb. :)
Amugy ilyen lányról nem is hallottam. Mindenki kerek feneket, szép combokat akar te meg bicepszet..:D
Menj le terembe csinálj teljes testes edzést heti 3x és tedd rendbe a kájád. Ezeknek mind utána tudsz nézni, body.builderen vannak edzéstervek étrendek nőknek stb
Nekem is bejön a kerek váll és formás bicó (magamon is), nem kell, ahhoz fiúnak lenni. :)
Aki azt írta, hogy nem kell tisztelettel bánni a nőkkel: Téged nem egy nő hozott világra?
Ezek a mai fiatal fiúk nagyon elvannak kanászodva!
Nem a kérdezőnek állt feljebb, hanem az első két válasz volt bunkó.
Sok volt a tesztó fiúk? :)
Mi volt a bunkó? Válaszoltak korrektül. Te tényleg jó nagy nyomorék lehetsz.
Ja, és töröltessétek ezt a kommentet is, ha már anyátokat nem rakhatjátok szájba, rohadt buzeránsok, nincs más szórakozásotok. 12 éves hisztis kisp.csaként nem bírjátok elviselni, ha valaki jogosan beszól nektek.
Gliss te is idióta lettél?
Az első kettő, hogy a pinádba lett volna "bunkó"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!