Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő után látszódna meg...

Mennyi idő után látszódna meg az eredmény, ha minden nap erősíteném a bicepszem? Milyen otthon végezhető gyakorlatokkal lehetne szép karizmom? Naponta mennyi időt szánjak erre?

Figyelt kérdés
21/L

2016. ápr. 22. 20:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Amit ajánlottak könyvet, nagyon jó. Az alapok benne vannak, olvasd el, értelmezd, és csak utána gyere ide kérdezni. A srácoknak sok minden evidens, és néha rosszul reagálnak a hülye kérdésekre (tény és való, elég sok van belőlük, és néha belefárad az ember).

2. Ne csak karra menj! Teljes testet edzünk! Itt találsz edzésterveket, kezdő, átmozgatót keress!

[link]

3. És hogy a kérdésedre is választ kapj... Ahogy Cortez szokta mondani, egy jó forma évek munkája.

De a változás már hamarabb látszik, ha jó az étrend, jó az edzés, és a pihenés is adott.

Én járó hónapja kezdtem teljesen nulláról. Már egy hónapja látom magamon a változást. Most jutottam el oda, hogy ruhában, mások is észreveszik, nemcsak a fogyásomat, hanem a formásodásomat is (és szóvá is teszik, ennél jobb motiváció nincs).

2016. ápr. 23. 00:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A srácoknak meg csak annyit: Töltsetek el egy napot a fogyi témakörben, utána értékelni fogjátok a kérdező színvonalát! ;)
2016. ápr. 23. 00:25
 13/24 anonim ***** válasza:

16-hoz:

Három hónapja kezdtem...

Sorry, nem vettem észre, hogy a telefon átírta. :/

2016. ápr. 23. 00:27
 14/24 *Glissade* ***** válasza:
41%

Én se értem miért kell leszólni szerencsétlen lányt.

Itt nyomatjátok milyen jó edzeni, pózerkedtek stb.

Segítőkésznek valjátok magatokat, aztán ide jön egy kezdő és egyből bele rugtok.

2016. ápr. 23. 05:01
 15/24 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a kérdező meg van róla győződve, hogy ahogy ő elképzeli a dolgokat (minden nap bicepszezik), az úgy jó. Akkor minek kérdez, ha nem fogadja el a választ, és rá sem keres arra, amit írtak neki.

Cortez-nál meg hamarabb elszakadt a cérna a szokásosnál.

Anthony, nem feltétlen kell egyenlően bánni a nőkkel. Finomabban kell szólni egy nőhöz, mert érzékenyebbek vagyunk. :) Rosszul eshet, ha egy kezdő feltesz ide egy kérdést, és le van ugatva. Jó, itt más a helyzet, itt még ő állt neki feljebb. :)

2016. ápr. 23. 09:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Amugy ilyen lányról nem is hallottam. Mindenki kerek feneket, szép combokat akar te meg bicepszet..:D

Menj le terembe csinálj teljes testes edzést heti 3x és tedd rendbe a kájád. Ezeknek mind utána tudsz nézni, body.builderen vannak edzéstervek étrendek nőknek stb

2016. ápr. 23. 10:19
 17/24 *Glissade* ***** válasza:
25%

Nekem is bejön a kerek váll és formás bicó (magamon is), nem kell, ahhoz fiúnak lenni. :)

Aki azt írta, hogy nem kell tisztelettel bánni a nőkkel: Téged nem egy nő hozott világra?

Ezek a mai fiatal fiúk nagyon elvannak kanászodva!

2016. ápr. 23. 12:00
 18/24 *Glissade* ***** válasza:
0%

Nem a kérdezőnek állt feljebb, hanem az első két válasz volt bunkó.

Sok volt a tesztó fiúk? :)

2016. ápr. 23. 12:03
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt a bunkó? Válaszoltak korrektül. Te tényleg jó nagy nyomorék lehetsz.

Ja, és töröltessétek ezt a kommentet is, ha már anyátokat nem rakhatjátok szájba, rohadt buzeránsok, nincs más szórakozásotok. 12 éves hisztis kisp.csaként nem bírjátok elviselni, ha valaki jogosan beszól nektek.

2016. ápr. 23. 12:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Gliss te is idióta lettél?

Az első kettő, hogy a pinádba lett volna "bunkó"?

2016. ápr. 23. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!