Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nehezen "hizo embereknek"...

Nehezen "hizo embereknek" vitaminok?

Figyelt kérdés

Eleg nehezen veszem magamra a kilokat, a sok munka mellett nincs ido mindig a rendszeres etrendre.

Ar/érték arányban gondolkodom.

Azt olvastam hogy a halolaj az nagyon jo, az mar megvan.

(csukamaly olaj, mert olvastam hogy a halolaj kapszulak avasok lehetnek)

Milyen vitaminokat tudnatok ajanlani, ami elosegiti a sulygyarapodast?

Magamról: 178/70

2016. ápr. 21. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
a "súlygyarapodás" a megfelelő mennyiségü kaloriának és makrotápanagnak a következménye... a vitaminok maximum az immunrendszert, a csontokat, a belső szerveket, izületeket védi, segiti, de nem leszel tőle izmos. egyél többet, ennyi.
2016. ápr. 21. 16:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásod!

Mint ahogy azt fentebb irtam, a munkam miatt nem mibdig tudok rendszeresen enni, ilyenkor mar nem is tudok sokat megenni egyszerre.

Ezert gondoltam a vitaminokra is mert valabol azt olvastam hogy amig a vitaminok nincsenek rendben addig nem igazan lehet elerni sulygyarapodast.

Ellenben etvagytalansagra is jo lehet a vitamin?

2016. ápr. 21. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, B vitamin.
2016. ápr. 21. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
az étvágytalanságot is evéssel lehet megoldani. ha pl vagy 20 éves, és sosem ettél sokat vagy/és sokszor, a szervezeted erre áll rá, ezt szokja meg, ezért szépen fokozatosan el kell többet/többször enni, tágulni fog a gyomrod, és a szervezeted megszokja hogy több tápanyagot kap, alkalmazkodni fog, 1-2 hét után éhen leszel halva ha nem eszel napi min 4x. de amúgy elég a napi 4 kaja, pl reggel, melóba 1x edzés után meg lefekvés előtt. tömegeléshez ha tiszta kajából megeszel 3000 kalóriát szerintem már okés, ha nem elég, akkor probálkozz 3500-4000 kalóriával.
2016. ápr. 21. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Én most kezdtem 1 hónapja az edzést. Magas vagyok és nagyon vékony, ezelőtt elvoltam bőven napi 2 max 3 étkezéssel. Többször rá sem akartam nézni kajára. Most ott tartok, ha nem eszek 3 óránként kirohad a gyomrom olyan éhes vagyok. Simán hozzá lehet szokni a több étel fogyasztásához, ha nagyon akarod!

Amúgy a B vitamin tényleg segíthet.

2016. ápr. 21. 17:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi valaszokat.

B vitamin komplexre gondoltam az eddigiek alapja es 1000mg c vitaminra.

A korom elfelejtettem, bocs.

Tehát: 178/70/24

2016. ápr. 21. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem ami van, és aminél nem is kell több: c-vitamin 1000mg \ calcium 500mg \ magnézium 250 mg \ B complex = ez 3 havonta 6000 forint, azaz 2000 forint havonta. sőt, a B komplexet akár ketté is lehet törni, és akkor 200 van benne nem 100
2016. ápr. 21. 17:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ez jo kombinációnak tűnik.

Ki fogom probalni.

Nem gondolkodtal meg azon hogy halojalat is beleviszel?

En ma vettem 700ft/dl, 1400ft 2dl, szerintem boven eleg lesz 1,2 honapig.

1,2 teaskanal kell belolle naponta, es az ize sem rossz.

2016. ápr. 21. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:
sok olajos magvat eszem, főleg mogyorót, amelyek tartalmaznak omega 3-at (is), igy nincs rá szükségem!
2016. ápr. 21. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!