Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A túledzés jelentkezhet ilyen...

A túledzés jelentkezhet ilyen formában?

Figyelt kérdés

Rengeteget edzek mostanában és nagyon intenzíven, heti 6 súlyzós, 2 cardio, 1 nyújtás (ez az 1 pihenőnap van), nagyon sokat fejlődött a teljesítményem, és izmosodtam is (picit testzsír is nőtt mert sokat eszek nagyon), nem fáj semmim

viszont elég fáradt vagyok mindig, néha nem tudok aludni, és most 2 hónap alatt 2X elég rondán megfáztam.

Szóval ez lehet túledzés? Még akkor is ha fejlődök?

2016. ápr. 20. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínű
2016. ápr. 20. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha naturál vagy, akkor nem tudom mi a szarnak edzel heti 6x. Ez nem úgy működik hogy minél többet edzel annál izmosabb leszel.
2016. ápr. 20. 13:16
 3/9 A kérdező kommentje:

márpedig én most lényegesen jobban fejlődtem heti 6 súlyzós edzéstől, mint 5-től.

5-öt csináltam vagy 4 évig, most váltottam féléve 6-ra, és sokkal látványosabbak az eredmények, csak ez a rohadt fáradtság, és betegedések...

2016. ápr. 20. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Tudod mit akkor edzél heti 10x aztán vegyél egy koporsót is biztos ami biztos. Lényeg, hogy szuperül fejlődsz.
2016. ápr. 20. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehez az is, meg lehet más is. A sok betegségtől lehetsz pl vérszegény is. Attól meg fáradt. Csináltass vérképet, úgyse árt évente egy.
2016. ápr. 20. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:

6 súlyzós, 2 cardio, 1 nyújtás : )

A nyújtás az neked elvisz egy napot és 1 óráig csinálod vagy ezt hogy kell elképzelni?

2016. ápr. 20. 18:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, Yin-Yogázom aminek az a lényege hogy beállít az oktató egy nyújtó pozícióba, és azt 3-7 perc között kell tartani.

Én minden sportolónak ajánlom, a sérülések elkerülése, és a teljesítmény növelése érdekében.

2016. ápr. 20. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Így világos, köszi.

Azt hittem leírás alapján, hogy nem szoktál edzés után nyújtani, de 1 nap lenyújtod egész hetet.

2016. ápr. 20. 18:37
 9/9 A kérdező kommentje:
edzés után is nyújtok persze, csak akkor jóval kevesebbet.
2016. ápr. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!