A túledzés jelentkezhet ilyen formában?
Rengeteget edzek mostanában és nagyon intenzíven, heti 6 súlyzós, 2 cardio, 1 nyújtás (ez az 1 pihenőnap van), nagyon sokat fejlődött a teljesítményem, és izmosodtam is (picit testzsír is nőtt mert sokat eszek nagyon), nem fáj semmim
viszont elég fáradt vagyok mindig, néha nem tudok aludni, és most 2 hónap alatt 2X elég rondán megfáztam.
Szóval ez lehet túledzés? Még akkor is ha fejlődök?
márpedig én most lényegesen jobban fejlődtem heti 6 súlyzós edzéstől, mint 5-től.
5-öt csináltam vagy 4 évig, most váltottam féléve 6-ra, és sokkal látványosabbak az eredmények, csak ez a rohadt fáradtság, és betegedések...
6 súlyzós, 2 cardio, 1 nyújtás : )
A nyújtás az neked elvisz egy napot és 1 óráig csinálod vagy ezt hogy kell elképzelni?
Igen, Yin-Yogázom aminek az a lényege hogy beállít az oktató egy nyújtó pozícióba, és azt 3-7 perc között kell tartani.
Én minden sportolónak ajánlom, a sérülések elkerülése, és a teljesítmény növelése érdekében.
Így világos, köszi.
Azt hittem leírás alapján, hogy nem szoktál edzés után nyújtani, de 1 nap lenyújtod egész hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!