Milyen fehérjét csirkemell helyett?
Speciel nekem tényleg nem telne csirkemellre... 580ft/nap igenis sok tud lenni csak fehérjére, ha csóró az ember. Én annyiból beviszem a fehérjét plusz a tápanyag- és kalóriabevitelem zömét, de akár az egész napom kijön belőle, ha igen szolidra veszem a figurát. A tojás olcsóbb, mint a csirkemell, tekintve, hogy sokkal több kalóriát ad a fehérje mellé. Az pedig kell. Valamivel értékesebb fehérje is, s könnyű jóféle házit szerezni belőle.
Persze a csirke sincs aranyárban, de van, akinek nem telne rá akkor sem, ha szeretné.
"580ft/nap igenis sok tud lenni csak fehérjére, ha csóró az ember. Én annyiból beviszem a fehérjét plusz a tápanyag- és kalóriabevitelem zömét, de akár az egész napom kijön belőle,"
Hogy?
Egy 2 honapja edzo fogyokurazo haziasszonyrol van szo, ne akadj fent a hulyesegein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!