Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjét csirkemell...

Milyen fehérjét csirkemell helyett?

Figyelt kérdés
Szálkásítani szeretnék elkezdeni, de mindenhol azt látom, hogy napi min. 4x csirkemellet kell enni. Sajnos én ezt nem tehetem meg..Van esetleg valami alternatíva amivel helyettesíteni tudnám?

2016. ápr. 16. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Speciel nekem tényleg nem telne csirkemellre... 580ft/nap igenis sok tud lenni csak fehérjére, ha csóró az ember. Én annyiból beviszem a fehérjét plusz a tápanyag- és kalóriabevitelem zömét, de akár az egész napom kijön belőle, ha igen szolidra veszem a figurát. A tojás olcsóbb, mint a csirkemell, tekintve, hogy sokkal több kalóriát ad a fehérje mellé. Az pedig kell. Valamivel értékesebb fehérje is, s könnyű jóféle házit szerezni belőle.

Persze a csirke sincs aranyárban, de van, akinek nem telne rá akkor sem, ha szeretné.

2016. ápr. 17. 15:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Ok, de ne haragudj ha napi 580 neked sok kajára , akkor ne akarj testet epíteni. Csak azt mondom, hogy rengetegen azt mondják az egészséges táplálkozás drágább mint a szar kaja , de ez hülyeség.
2016. ápr. 17. 16:18
 13/16 anonim ***** válasza:

"580ft/nap igenis sok tud lenni csak fehérjére, ha csóró az ember. Én annyiból beviszem a fehérjét plusz a tápanyag- és kalóriabevitelem zömét, de akár az egész napom kijön belőle,"

Hogy?

2016. ápr. 17. 16:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy 2 honapja edzo fogyokurazo haziasszonyrol van szo, ne akadj fent a hulyesegein.

2016. ápr. 17. 16:58
 15/16 Cortez70 ***** válasza:
Keresni kell jobb melóhelyet. :)
2016. ápr. 17. 17:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyilván létminimumnál nem az lesz a fő prioritásod, hogy a makróid stimmeljenek a testépítéshez.Ha egy 40kg-os csaj vagy az megint más, de itt most nem a 40 kilós hölgyekről volt szó leginkább.
2016. ápr. 17. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!