Milyen fehérjét csirkemell helyett?
Figyelt kérdés
Szálkásítani szeretnék elkezdeni, de mindenhol azt látom, hogy napi min. 4x csirkemellet kell enni. Sajnos én ezt nem tehetem meg..Van esetleg valami alternatíva amivel helyettesíteni tudnám?2016. ápr. 16. 23:35
1/16 anonim válasza:
A napi 4 csirkemell nem túl egzakt mennyiség. Tömeget szoktak számolni. Testsúlytól függő mennyiségű fehérje kell, ebből jön ki mennyi csirkemell kell.
Helyette: pulykamell, zsírszegény halak, egyéb zsírszegény húsok, néha marha, tojásfehérje, néha túró, fehérjepor, ezek alkalmasak fehérjebevitelre a csirkemellen kívül
2/16 anonim válasza:
Az egész tojás is jó lehet, ha befér a makróidba. Zsírszegény stílusban kevesebbet alkalmazz, de fel tud dobni egy unalmasabb étrendet ;)
3/16 zyzz.ae válasza:
Ne az legyen a lenyeg hogy te mit hol latsz mennyit kell enni. Magadhoz kepest kell feherjet bevinned. Csirke, barany, steak, vagy kenguru hus. Bar nem biztos hogy olcsobbak, csak alternativakat mondtam.
4/16 Cortez70 válasza:
A napi kb 2g x ttkg fehérjéd legyen meg. Krvára mindegy, hogy ezt 4 felé vagy 6 felé osztva eszed meg. Ahogy neked jó. És nem kell csirkemellet enni mindig, a fehérjéd származhat más sovány húsból is, tojásból, túróból, proteinporból.
5/16 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nem akarsh napi 4x csirkét enni mert unalmas lenne, nem is kell vam egy rakás más jó fehérje forrás is. De ezt a "nem tehetem meg" szar dumát hagyjuk már. 4 étkezésnél, pl. étkezesenként 100g csirkével ez összesen 580 forint átlagosan. Ennyit bármit eszel elköltessz, sőt többet.
6/16 anonim válasza:
Csirkemellet még 2016-ban is kapsz 1200/kg-ért. Innentől nincs ami jobban megérné. Nem kell 4 kilót enni 1 nap, számold ki neked mennyi kell.
7/16 anonim válasza:
1200-ért nem igen kapsz, 1300 is ritka
8/16 Cortez70 válasza:
Dehogynem 1150-1200 nálunk a x. kerületi nagy cba-ban.
9/16 anonim válasza:
jó-jó, de nem mindenki budapesti, kisnagyfaszházára meg nem igazán éri meg elmenni
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) A nem tehetem meg dolgot pedig úgy értettem, hogy én még nem dolgozom, a szüleimet pedig nem szeretném meg ezzel is terhelni.. ezért szerettem volna olcsóbb alternatívákat :)
2016. ápr. 17. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!