Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan fejleszthetem ezeket...

Hogyan fejleszthetem ezeket az izmokat vagyis ezek jó gyakorlatok az egyes izom csoportok fejlesztésére? Többi lent.17/F

Figyelt kérdés

Mivel küzdő sportra járok így nem akarok súlyzós edzéseket csinálni így marad a saját test súly ami kB. 66 kg 180cm mellett.

Alapvetően gondoltam, hogy húzódzkodás, tolódzkodás, fekvőtámasz, futás, has gyakorlatok akár magában akár has géppel. Azért ezekre az alapvető gyakorlatokkal gondoltam mert itt használom a hátam, a vállam, a tricepsz és, a bicepszem, a hasam, a lábat azért is hanyagolom mert focizok is és az érződik ott. Vélemény, tanács, tapasztalat?

2016. ápr. 16. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Te tényleg azt képzeled, hogy a komoly küzdősportolók egyikse sem edz sosem súlyokkal?
2016. ápr. 16. 19:28
 2/3 Cortez70 ***** válasza:
Bizony edzenek súlyzókkal is, de amiket írtál gyakorlatok azok is jók egy szinthez. Lábra is kellene edzeni, a futás, foci nem elég. Guggolni kellene, ha megy akkor nyomassad az egylábas verziót.
2016. ápr. 16. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg clarence kennedy-t mekkora súlyokkal dolgozik és aztán nézd meg egy tricking videóját milyen rohadt flexibilis és robbanékony. Nem törvényszerű, hogy a súlyzós edzéstől lomha és kötött leszel.
2016. ápr. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!