Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A protein (Scitec 100% whey...

Erwin S kérdése:

A protein (Scitec 100% whey protein) mennyire káros?

Figyelt kérdés
Már egy ideje edzek de eléggé nehezen fejlődök már és gondoltam,hogy jó volna kicsit több fehérjét bevinni a szervezetembe,de nem vagyok vele teljes tisztában,hogy az én életkoromban lehet-e káros egy idő után.....Felmerült bennem az a kérdés,hogy most ha szedem akkor mondjuk 10 év múlva leál valamelyik szervem mert annakidelyén túl lett eröltetve...

2016. ápr. 14. 14:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A feleslegesen sok adalékanyag azért még érdekes lehet, amit beviszel napi szinten. Rengeteg édesítőt, színezéket, állagjavítót alkalmaznak. Szerintem senki nem vállalt garanciát ezek évtizedekig tartó napi szintű alkalmazására. Majd az idő megmondja. Egy ember tapasztalata nem reprezentatív. Egyesek jobban tolerálnak bizonyos kemikáliákat.
2016. ápr. 14. 18:58
 12/20 Cortez70 ***** válasza:
Az ne zavarjon, hogy van ízesítetlen protein is, felesleges aromák, édesítők nélkül.
2016. ápr. 14. 19:00
 13/20 Cortez70 ***** válasza:
Ja meg egyesek ugye? Elég sok hozzám hasonló öregszart ismerek, és sokan közülük ugyanúgy évtized óta isznak proteint és köszi, jól vagyunk/vannak.
2016. ápr. 14. 19:01
 14/20 anonim ***** válasza:
A nádcukortól sem lesz bajod, ha nem izolálva eszed, és pillanatok alatt a véredbe jut. Millióknak nem lesz attól sem baja, de sokan cukorbetegek lesznek. Valamikor azt is táplálónak tartották, most pedig ördögtől való. Nem állítottam, hogy bajod lesz tőle, de nem árt óvatosnak lenni. Ezek a tápanyagok a természetben közel sem így fordulnak elő, ugyanis ott lenne mellette a CH, zsír, és a sokkal lassabb kazein. Ráadásul nem élethosszig való táplálásra kitalált dolog.
2016. ápr. 14. 19:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Már megin, a fehérje káros, ha valaki sportol és jobban néz ki a koránál az is káros, de 30 éven át napi 6-8 gyógyszert szedni az tök elfogadott.
2016. ápr. 14. 19:05
 16/20 Cortez70 ***** válasza:
Akkor ne igyatok proteint, mert halàlos. A víz is gyilkos dolog, sokan belefulladtak már. Agyrèm .
2016. ápr. 14. 19:14
 17/20 anonim ***** válasza:
A levegő is káros, főleg, ha a 100 bar-os sűrített levegőt feldugod a seggedbe
2016. ápr. 14. 19:25
 18/20 Cortez70 ***** válasza:
Nem mondod? :)
2016. ápr. 14. 19:28
 19/20 anonim ***** válasza:
#15 Amit leírsz azt te magad is komolyan veszed? Jó hogy nem azt írod hogy ne süssük meg a húst mert a zsír kimegy belőle és az már nem természetes. Nekem az a véleményem hogy akinek az átlagos kajálástól(szendvics,péksüti és egyéb készen kapható szemét ami napi szinten benne van az emberek 99%-nak az életében) nem lett baja annak egy normális étrend és mellette fehérjepor/vitamin csak egészségesebbé teszi a szervezetét de hogy tönkre nem az biztos.
2016. ápr. 14. 19:33
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget és a magyarázatokat....a helytelen fogalmazásért peddig elnézést kérek de nem magyar az anyanyelvem,nem magyarországi vagyok és ritkán is használom.....
2016. ápr. 15. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!