Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szoltok ezekhez a proteine...

Mit szoltok ezekhez a proteinekhez? Scitec PROTEIN COFFEE Scitec Fourstar Protein

Figyelt kérdés

[link]

www.profigym.hu/feherje-1500g-ig/scitec-fourstar-protein-s549712679:hodnoceni#tab

2016. márc. 5. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Régebben, amikor még lehetett kg-os kiszerelésben kapni (így fajlagosan olcsóbb volt) minden reggel cukormentes Protein Coffee-t ittam, valódi tejsavó protein, semmi extra, ízre jó volt, én szerettem.
2016. márc. 5. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
M
2016. márc. 5. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
*Myprotein Impact Whey natúr bele a kávé és kész a kávés fehérje, a másik napközben jó, de szerintem a scitec drága ár/értékben.
2016. márc. 5. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csokis vagy vaníliás proteinből, egy kis tejből és kávéból szoktam reggelente krémes cappuccinót. Baromi jó.
2016. márc. 5. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Fourstar a Scitec talán legjobb ár/érték arányú proteinje, kevert állati protein, én anno 5eft-os kilós áron vettem. De ma már csak epreset látni mindenhol, csokija "kihalt".
2016. márc. 6. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!