Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bivaly alkarok?

Bivaly alkarok?

Figyelt kérdés

Szóval bivaly alkarokat szeretnék, ráakarok erre már elég régóta feküdni, de úgy voltam vele, hogy majd fejlődik a többitől. Tákoltam egy wrist rollert:

[link]

Valami ilyesmi az enyém is. Most ezt tekergetem. A BB Gymben is elvileg van ilyen, Bunny is mondta, hogy jó.

Ezenkívül szoktam még felhúzni nagy súllyal. 70 kiló vagyok 80-ig mentem el egyenlőre a második alkalommal. Szoktam még húzódzkodni is, az is edzi valamelyest.

Csuklóbehúzásoknak van értelme? Érdemes felosztani az alkar edzést úgy, hogy például hétfőn szorítok, szerdán behúzód mozdulatokat végzek + wrist roller és pénteken meg megint szorítok, következő héten meg két behúzós edzés és egy szorítós?

#gyúrás #alkar #bivaly #pusztító #Popeye #Túl a csúcson #gyúrós terminátor #terminándor
2016. ápr. 12. 17:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
38%
Majd fejlődik nyugi, a 80 kilós felhúzás meg még egy 0. Ezek a kulcsszavak is elég gázak.
2016. ápr. 12. 17:51
 2/18 crudy ***** válasza:
88%
Nem, nincs. Rakj be a hétre egy alkar edzést. Ideális bicepsz után. Lenyomod a bicepsz edzést de úgy h az utolsó gyakorlat egy kétkezes rúd emelés (ha fáj az alkar mehet francia rúddal) madárfogással. Utána csuklóbehúzás felváltva csuklófelhúzás. Gondolom a szettet be tudod lőni magadnak. Végül egy wrist roller padon állva forgatási irány változtatásával. Ez után mindenképp nyújtsd le az alkarodat és kész vagy.
2016. ápr. 12. 17:54
 3/18 crudy ***** válasza:
95%
Békatesó olyan nincs h egy súly még nulla. Biztos te 100kilóval a seggedben születtél De ha ő 80al húz fel akkor neki az már nagy súly. Mindenki szarik bele h neked mi a nagy súly ha nem a te alkarodat akarják megedzeni.
2016. ápr. 12. 17:56
 4/18 A kérdező kommentje:

"80 kilós felhúzás meg még egy 0"

Menne több is, de inkább csak szériázok. 80 kilóval négyig mentem el piramisban. Majd lesz több is idővel.

Másodiknak köszöntem.

2016. ápr. 12. 17:56
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm hármas. :)
2016. ápr. 12. 18:01
 6/18 anonim ***** válasza:
Értelmetlen alkarra edzeni külön, hacsak nincs valami nagyon ótvar genetikája. Eddz rendesen, és hozzánő.
2016. ápr. 12. 18:35
 7/18 anonim ***** válasza:

Én azt mondom van értelme az alkart edzeni, sokat segít bármilyen húzó gyakorlatnál ha kevésbé kell a fogásra figyelned.

Csukló behúzások kicsinálják a csukló ízületed hosszú távon. Ez amit tákoltál teljesen oké, valamint függeszkedés, és súly tartás. Jó csúszós fém tárcsát tartod fél-egy percekig.

2016. ápr. 12. 19:10
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A behúzást akkor hanyagolom.
2016. ápr. 12. 19:21
 9/18 anonim ***** válasza:
Én is valahogy így gondoltam :) Felhúzás végén tartod a súlyt, ameddig bírod. Vagy kötélmászás, az is jó.
2016. ápr. 12. 19:24
 10/18 A kérdező kommentje:
Rúdra tudok mászni, kötél nincs kéznél.
2016. ápr. 12. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!