Napi fél óra testedzés mire elég?
Figyelt kérdés
Felülésgyakorlatok, fekvőtámaszok, egy és kétkezes súlyzóval gyakorlatozás. Mennyire erősíti meg a testet és mennyi idő után lesz látható, érezhető eredménye?2016. ápr. 12. 12:46
11/18 anonim válasza:
Testépítő ettől nem leszel, látványos izomzatod sem lesz, de sokat teszel bármilyen sporttal az egészségedért. Szóval ha az egészség a tét, akkor fél óra testedzés a semmi helyett bizony sokat ér, testépítő szempontból viszont kb. semmit.
12/18 A kérdező kommentje:
Annyit kéne elérnem, hogy átlagos testalkatú maradjak, de kicsit több izomra lenne szükségem. Most átlagos testalkatom van, de nem mondanám, hogy sok izom lenne rajtam, inkább zsír. Egyedül a hasamon van valami izomféle.:D
2016. ápr. 12. 13:17
13/18 anonim válasza:
Arra bőven jó lehet ha rendesen csinálod meg rendesen rendes kajázol..
14/18 anonim válasza:
én kb 1 hónpja minden nap 25 fekvőtámaszt, 50 felülést, aztán 35 percet súlyzókkal edzek. Azóta sokkal de sokkal nagyobb a karom. A hasam és a mellizmom még nem latni nagyon de az is megnőlt, a hátam is nagyobb lett... szóval nem értem hogy miért írnak olyat hogy nem
15/18 Cortez70 válasza:
#14, tegyél be képet arról a szuper formádról légyszi. Írni bárki bármit tud.
16/18 Kenzo Tenma válasza:
Arra elég lehet, amit te írsz, hogy egy kis izom feljöjjön. A 14-es meg nem tudom mit háborog, többen is leírták, hogy így is lehet fejlődni, de egy idő után már nem. Arról nem is beszélve, hogy teljesen fölösleges minden nap edzeni, mert az izmok nem tudnak ilyen rövid idő alatt regenerálódni.
17/18 anonim válasza:
"Arról nem is beszélve, hogy teljesen fölösleges minden nap edzeni, mert az izmok nem tudnak ilyen rövid idő alatt regenerálódni."
Ahogy a kérdező írta úgy nem is, de ha minden nap csak egy izomcsoportot dolgoz meg súlyzós edzéssel (fél óra alatt azért elég szépen meg lehet dolgozni egy ics-t), azért lehet szép eredméyneket elérni.
18/18 Kenzo Tenma válasza:
Osztott edzéssel persze, de akkor sem kell a hét minden napján. Egyébként kérdező, jó lenne ha elolvasnád a sárga kapszula c. könyvet, netről letölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!