Az aki amatőr szinten "testépítő" milyen "nassolási" lehetőségei vannak?
Mert a gyümölcs egyszerű, gyors cukor és inkább fehérjére és a testépítők inkább az összetett szénhidrátra koncentrálnak s persze az esszenciális zsírokra.
Természetesen van, aki eszik gyümölcsöt, sőt cukrot tol, kenyeret, vagy akár nincs is étrendje, de testépít (ha komolyan gondolja, legalább később azért lesz étrendje, mert elég fontos).
Aztán aki nem hagyományos étrenden van, hanem pl. ketogén diétán (normálisan, a ciklikus szerintem pont nem az, csak névleg, de végülis nekem mindegy), azok nagy része eleve nem eszik gyümölcsöt soha.
Én kizárólag azért eszem minimális gyümölcsöt, mert szeretem őket, édesszájú vagyok és jól mennek a sütikhez (inkább pár meggyszem legyen a piskótámon szálkásításkor, mint egy csomó zsíros krém... bár meg tudom enni máshogyan is). Tudom, hogy nem szükségesek, nekem előnytelenek is a sok cukor miatt, ennek megfelelően kb. semmi szerepük nincs a tápanyagbevitelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!