Az aki amatőr szinten "testépítő" milyen "nassolási" lehetőségei vannak?
Kinek mi a nassolás, nekem egy csomó zöldség remek nasi, most pl. ecetes főtt céklám van, csak visszafogom magam, mert számomra túl cukros jelenleg. De csemege uborkám is van, az is kiütéssel győz kb. minden más nasi ellen, kivétel a pörkölt kesu, ha még picit éhes is vagyok...
De nekem a tea is nassolásszerű, a kávézás is...
S akkor az édességeimről szót sem ejtettem, de jobb is. Könnyen bekavarnak az amúgyis nehezen tartható alacsony kalóriabevitelembe. Amúgy szuperek, szénhidrát általában csak nyomokban van bennük, összetételük teljesen jó. Az enyémek sokszor zsírosak, de anélkül is megoldható sokminden. A piskóta a kedvencem, az enyém szinte kizárólag tojásból áll (s nincs tele édesítővel sem, nem is tudom, minek kellene különösebben édesíteni. max. ha arra vágyom, teszek rá egy csöpp gyümölcsöt vagy házi csokiszószt, de anélkül is jó, főleg, ha ételnek eszem, nem édességnek).
A shop builderen van egy isteni csokis zabpehelyfalatok recept.
Emellett részemről főleg magvak. Illetve nagy gyengém a fahéjas kölesgolyó.
Én nem pontoztalak, de azért, mert gyümölcsöt nagyon keveset esznek a testépítők.
Nassolásnak legalábbis 1-2-3 db-ot. Ezt sem mindenki. Van, aki egyáltalán nem is eszik gyümölcsféléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!