Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nem kúraszerűen akarok...

Ha nem kúraszerűen akarok kreatinozni akkor napi hány gramm kell?

Figyelt kérdés

Kuraszeruen 15 grammra jon ki a napi adag,tömegelni fogok és van még egy kis kreatinom

Lány vagyok azert ilyen kevés a napi adag

2016. ápr. 10. 22:21
1 2
 1/14 Kisboltos ***** válasza:
5 gramm edzés utáni turmixba. én legalábbis kb ennyit használnék a helyedben.
2016. ápr. 10. 22:26
 2/14 anonim ***** válasza:
5-5-5 szerintem jó... reggel, edzés előtt, meg edzés után... persze attól is függ, hogy mikor edzel :D
2016. ápr. 10. 22:37
 3/14 A kérdező kommentje:

Minek annyi ba kuraban szedek 15 grammot? Azt kérdeztem kedves második hogy ha nem kuraszeruen akarom akkor mennyit ajánlanak

5-5-5 az nekem már kúra amit csak 1 hétig csinalhatok,utana jön a szinten tartas

2016. ápr. 10. 22:40
 4/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, alapvetően nem irtam hogy hány kiló vagy, az is számitana, és miért lenne sok a 5-5-5-? valaki napi 3x15grammot eszik. egyáltalán nem sok a napi 15...
2016. ápr. 10. 22:42
 5/14 anonim ***** válasza:
*nem irtad*
2016. ápr. 10. 22:42
 6/14 A kérdező kommentje:

Meet súly szerint van,súly osztva 3-al és a végeredmény a napi gramm

Írtam h kuraban 15 gramm kell nekem

5 grammhoz fel liter folyadék kell (amit en szedek) szoval

2016. ápr. 10. 22:47
 7/14 anonim ***** válasza:
nem értem hogy jön ide a folyadék, meg hogy mi köze a témához. ha nem kúra szerüen megy, akkor is mehet napi 15. ha meleg vizbe kevered be, még jobban oldódik. amig nincs hasmenésed, szerintem nincs gond.
2016. ápr. 10. 22:53
 8/14 A kérdező kommentje:

En nem kapszulát szedek,hanem port és ehhez a fajtához sok víz kell

Nem tudom a kapszulahoz h van a víz adagolása de ha nem tudnád a kreatin megköti a vizet ,ezért kell a sok víz a porhoz

De minek szedjek annyit ha a testem nem tudja hasznosítani?

Lehet egy 70-80 kg-s szed napi 25-30 gramm korul kuraban de én nem vagyok annyi,csak 52 kg

És kuraszeruen nekem megmondtam mennyi kell ebből a fajtából és ahhoz a 15 grammhoz kepest kerdezem h állandó szedesnel mennyit ajánlott

Hiába szedek 15 grammot egész végig ha 7 hét utanmegtelik a testem és utána már nem ér sokat mert nem hasznosul,de ba kevesebbet szedek,és folyamatosan ,kozben folyamatosan növök tomegeleskor alatt így joforman mindig hasznosul

2016. ápr. 10. 23:06
 9/14 anonim ***** válasza:
akkor neked kb a tested 85 g-ot tud tárolni. sajnos hogy milyen gyorsan ürül, azt nem tudom. ha soknak találod a 15-gt, akkor legyen 3g-3g-3g elosztva.
2016. ápr. 10. 23:19
 10/14 Cortez70 ***** válasza:
Ha nem kúraszerűen megy akkor 5g edzés után.
2016. ápr. 10. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!