Ha nem kúraszerűen akarok kreatinozni akkor napi hány gramm kell?
Kuraszeruen 15 grammra jon ki a napi adag,tömegelni fogok és van még egy kis kreatinom
Lány vagyok azert ilyen kevés a napi adag
Minek annyi ba kuraban szedek 15 grammot? Azt kérdeztem kedves második hogy ha nem kuraszeruen akarom akkor mennyit ajánlanak
5-5-5 az nekem már kúra amit csak 1 hétig csinalhatok,utana jön a szinten tartas
Meet súly szerint van,súly osztva 3-al és a végeredmény a napi gramm
Írtam h kuraban 15 gramm kell nekem
5 grammhoz fel liter folyadék kell (amit en szedek) szoval
En nem kapszulát szedek,hanem port és ehhez a fajtához sok víz kell
Nem tudom a kapszulahoz h van a víz adagolása de ha nem tudnád a kreatin megköti a vizet ,ezért kell a sok víz a porhoz
De minek szedjek annyit ha a testem nem tudja hasznosítani?
Lehet egy 70-80 kg-s szed napi 25-30 gramm korul kuraban de én nem vagyok annyi,csak 52 kg
És kuraszeruen nekem megmondtam mennyi kell ebből a fajtából és ahhoz a 15 grammhoz kepest kerdezem h állandó szedesnel mennyit ajánlott
Hiába szedek 15 grammot egész végig ha 7 hét utanmegtelik a testem és utána már nem ér sokat mert nem hasznosul,de ba kevesebbet szedek,és folyamatosan ,kozben folyamatosan növök tomegeleskor alatt így joforman mindig hasznosul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!