Szerintetek a Páldi G. mit nyom ( kokszra gondolok)?
Figyelt kérdés
Gondolom nem a csirke rizstől meg a jó genetikától nő valaki ekkorára.2016. ápr. 10. 15:59
1/14 Cortez70 válasza:
Nyilván cuccol, de mi honnan tudjuk, hogy ő mit nyom? Gondolom tesztó az alap és mellé még egyéb szteroid, ami lehet sokféle.
3/14 Cortez70 válasza:
Az egyik legjobb fiatal testépítő, rá tudnál keresni te is:
5/14 Cortez70 válasza:
jól van kisgyerek, nem csak a 14 évesek vannak a facen. A másik meg az, hogy google-ban is kereshetted volna. De kötözködni könnyebb tuti, hulyegyerek.
6/14 anonim válasza:
Beirtam a googlebe, hogy paldi g elso 3 oldalon semmi.
7/14 Cortez70 válasza:
Te tényleg idióta vagy. Beírtam én is és a képkeresésre kattintva millió képet kiad róla.
9/14 anonim válasza:
Nem tudom ki ez, de a pofája is elég nagy, úgy beszél Kai formájáról többek között, mintha az egy rakás szar lenne. Egyeseknek a koxtól az arca is növekszik, nem csak az izomzata.
10/14 Cortez70 válasza:
Kai-t mindig fikázza ő is és Gabi edője is, Suleiman. Nekik Dorian és Ronnie létezik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!