Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha valaki nyom cuccot?

Ha valaki nyom cuccot?

Figyelt kérdés

Üdv

Nagyon amatőr kérdés tudom, csak kíváncsi vagyok, mivel nem szívesen beszél erről senki személyesen. Ha valaki tegyük fel tesztó kúra alatt van (8-10 hetes), a golyói nem termelnek spermát, ez nagyon feltűnő a sz.exben.

Van megoldás rá, hogy kúra alatt is működjenek a herék, legyen spermium, így nem lesz feltűnő a feleségemnek, hogy szúrok, akkor elkezd aggódni.

Válaszokat előre is köszönöm, Tiszteletem.

2016. jan. 13. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
HCG(placentahormon) és anti ösztrogének kúra alatt és végén megfelelő dózisban stb-stb.
2016. jan. 13. 22:58
 2/3 Cortez70 ***** válasza:
Kúra alatt is van bőven sperma, nyugi. Meg ha megy közben kis hcg akkor nem áll le a termelés. De ha nem megy hcg akkor is van sperma.
2016. jan. 14. 05:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Sperma ugyan úgy lesz, a golyók lesznek max kisebbek, de az általában nem 8 hét, több.
2016. jan. 14. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!