Miert szurkal be a szivem környéke néha?
Figyelt kérdés
+az miért van,hogy az 1.5 tej megfosat,a 2.8 astól semmi bajom2016. ápr. 10. 14:19
1/11 Cortez70 válasza:
Szerinted mi ezt honnan tudjuk? Menj el dokihoz ha bajod van.
2/11 anonim válasza:
Nekem is ez volt régebben évekig. Sőt, évtizedekig, manapság is van, csak ritkán. Elvileg "mellkasi nyilallás" vagy micsoda és valami baktériumra fogták, amivel nem tudnak mit kezdeni.
3/11 A kérdező kommentje:
koszi mind2 toknek,jogos.
a reszletekbe irt kerdesemre nincs otletetek?
2016. ápr. 10. 15:08
4/11 Cortez70 válasza:
Talán a több zsír miatt lassul a felszívódás, így több időd van emészteni.
5/11 A kérdező kommentje:
ez nem egy buta gondolat.hogy lehet ezt gyorsítani?pl ha éhgyomorra megy egy fél liter,vagy 6dl akkor ugye hiába lassú,több szívódik fel,tehát többel kell megbírkozni,ha érted mire gondolok.
szerinted egy próbát megér? :D
2016. ápr. 10. 15:32
6/11 Cortez70 válasza:
Nem értem mire gondolsz. Nem az a cél, hogy felszívódjon amit eszel és ne fosd ki? Miért akarod gyorsítani?
7/11 A kérdező kommentje:
hogy teszteljem,hogy valoban laktoz erzekenyseg,vagy csak a 1.5 zsirtartalma nem fekszik.
2016. ápr. 10. 15:41
8/11 anonim válasza:
A tej szar és kiscicáknak való meg kibebaszott csecsemőknek, nem oly nagy gyúrós állatoknak, mint mi. Barátom, a megoldás: Scitec Whey Protein.
9/11 A kérdező kommentje:
Baratom,nem mondtam,h a tej a fo taplalekom,inkabb csak szeretnem megoldani a kerdest.
Egyreszt azert iszom,vagyis innam ha birnak,mert a koleszba ezt adjak neha reggelire vacsorara stb.
Meg neha otthon 1- 1 hetvegen 1 pohar nem a vilag.
Es az draga,meg kiegesziro,eloszor a kajat probalom meg rendberakni,addig csak alap kieg.
Szoval ne terjunk el a targytol.koszi.
2016. ápr. 10. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!