Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mondjátok már meg, hogyan...

Mondjátok már meg, hogyan lehet eltüntetni a sörhasat 2 hónap alatt?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva megyünk nyaralni, és már 2 hónapja azon vagyok, hogy valamennyit eltüntessek belőle, mert nagyon nem tetszik nekem. Az a baj, hogy magas, vékony alkat vagyok, hosszú végtagokkal és valamiért lerakódott az utóbbi 1-2 évben ez a sörhas (azelőtt sose volt gondom) és már fel szeretném számolni egyszer s mindenkorra.

Kardiózom minden második nap 45 percet, súlyzós edzést is csinálok, közepesen nehéz súlyokkal...az étrendemre is jobban odafigyelek, lecsökkentettem a minimumra a cukros, zsíros kajákat, ebédre csirkemellre, vagy halra alapozok. Azonkívül körítésnek zöldséget, nassolni pedig gyümölcsöt szoktam. De mégis elég makacsul ragaszkodik oda ez a pocak!

2016. ápr. 4. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
0 kardióval is le lehet fogyni nagyon gyorsan... és am sincs lokális pucolás. láttál már olyat, hogy valakin lóg a zsir mindenhol, tokája van, olyan a lába mint egy elefántnak, de közbe kockás a hasa? nalátod.
2016. ápr. 4. 22:44
 12/17 Cortez70 ***** válasza:
Fordított eset az van. Nekem csak a hasamon van kis zsír. Máshol meg full eres, szálkás a forma. A combom is keresztszálkás diéta nélkül.
2016. ápr. 4. 22:48
 13/17 anonim ***** válasza:
12. Jó de te kokszkirály vagy.
2016. ápr. 5. 08:57
 14/17 Cortez70 ***** válasza:
Nincs kox.
2016. ápr. 5. 09:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem kell intenzíven tekerni, ugyanis akkor az izmaid is megsínylik a dolgot, ami bár nem közvetlenül, de hat a zsírégetésre. Aerobnak pont ez a lényege, hogy monoton, de kis intenzitású.
2016. ápr. 5. 13:23
 16/17 A kérdező kommentje:

utolsó

Értem, de azért a súlyzós edzés közepes súlyokkal még belefér nem? Mert azért az is megdolgoztatja az izmokat ha csinálok velük 20-25 ismétlést.

2016. ápr. 5. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Inkabb sulyzos edzesre es dietara kene tenned a hangsulyt a sok kardio helyett. A visceralis zsir eltuntetesehez ami a hason van, foleg kaloriaminusz kell. Ugyhogy gyumolcsot ne egyel. A kardio fokepp teljes testen a bor alatti zsirt egeti.
2016. ápr. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!