Kisboltos kérdése:
Ti hánytátok már össze magatokat edzés közben vagy után?
Figyelt kérdés
Lábedzés vége felé sokszor érzem ezt, de még sosem "sikerült". Bőven kaja után edzek, nem ez a gond. Ha nem így lenne, már biztosan megtörtént volna.2016. ápr. 3. 20:22
1/5 anonim válasza:
Már volt, hogy nem sokon múlt, de még sose hánytam. Ismerek olyat aki már igen. Azt tanácsolom, hogy ilyenkor vegyél vissza picit, mert nem fenntartható mindig maximum intenzitással edzeni.
2/5 anonim válasza:
Utánna volt egyszer, de akkor kvázi csak "köptem" egy nagyobbag, hogy szépen fogalmazzak. Majdnem elájulósdi az meg alap ha az ember odavág felhúzásnál pl.
3/5 anonim válasza:
Felhúzásnál hánytam bele többször a számba.
4/5 anonim válasza:
Csak utána. Nagy súlyos felhúzást én nem szeretek egyedül csinálni, csak ha vannak ott. Kis terem.
5/5 anonim válasza:
Nekem csak lábedzésnél jön elő a szédülés, hányinger, rosszullét, de újabban egyszerűen nem edzek annyit.
Volt amikor teljesítményes versenyen kimentem két széria guggolás között hányni, ameddig ment a kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!