Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hánytátok már össze magatok...

Kisboltos kérdése:

Ti hánytátok már össze magatokat edzés közben vagy után?

Figyelt kérdés
Lábedzés vége felé sokszor érzem ezt, de még sosem "sikerült". Bőven kaja után edzek, nem ez a gond. Ha nem így lenne, már biztosan megtörtént volna.

2016. ápr. 3. 20:22
 1/5 anonim válasza:
Már volt, hogy nem sokon múlt, de még sose hánytam. Ismerek olyat aki már igen. Azt tanácsolom, hogy ilyenkor vegyél vissza picit, mert nem fenntartható mindig maximum intenzitással edzeni.
2016. ápr. 3. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Utánna volt egyszer, de akkor kvázi csak "köptem" egy nagyobbag, hogy szépen fogalmazzak. Majdnem elájulósdi az meg alap ha az ember odavág felhúzásnál pl.
2016. ápr. 3. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Felhúzásnál hánytam bele többször a számba.
2016. ápr. 3. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak utána. Nagy súlyos felhúzást én nem szeretek egyedül csinálni, csak ha vannak ott. Kis terem.
2016. ápr. 3. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak lábedzésnél jön elő a szédülés, hányinger, rosszullét, de újabban egyszerűen nem edzek annyit.

Volt amikor teljesítményes versenyen kimentem két széria guggolás között hányni, ameddig ment a kör.

2016. ápr. 4. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!