Ti hogyan vettétek rá magatokat, hogy elkezdtek edzeni?
Igazából nem is az edzéssel van a baj, mert azt szeretek, egyszerűen mindig félre kajálok. (csoki, mogyoró, chipsz, meg a többi szemét kaja.)
Meg mindig hétfőn akarom elkezdeni .. és ha szerdán félre eszem, akkor majd a jövőhéttől .. de ez már így megy jó ideje. :s
Valami ötlet?
Tanulj meg jól főzni. Sokkal finomabban el lehet készíteni pl a csirkemellet is, mint a szemét kajákat.
Ha nagyon muszáj, és tömegelsz, akkor iktass be hetente egy napot amikor csalhatsz is. Rendszeressé válik, megszokod, és könnyebb lesz máskor megállni...
Úgy, hogy a szobám közepén van egy hatalmas tükör, és ha belenézek, akkor látom, hogy túl vékony vagyok és izomtalan.
(nő)
ja, nálam is kb így ment és így megy: belenézek a tükörbe és látom hogy edzeni kell.:)
Főzni meg nem nagy dolog.:)
A mogyoró nem szemét kaja egyébként :)
Amúgy eleinte én is nehezen képzeltem el, hogy majd minden nap csirkerizst eszek, de most már nem tudnék mást enni :D
Egyszerűen ráálltam, más kajával vagy nem laknék jól, vagy a makrókat számolgatnám... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!