Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehetne ilyen seggem? 18/l

Hogy lehetne ilyen seggem? 18/l

Figyelt kérdés

Rég óta gondolkozom rajta hogy elkezdek edzeni hogy ilyen seggem legyen, de nem tudom hogy sikerülhet-e mert a seggem alatt mint ha valami zsírpárna helyezkedne el (sajnos ilyenre nem találtam a neten képet). Fogalmam nincs hogy mitől ilyen a seggem, de màr gyerek korom óta, és szerintem nagyon csunya. A guggolás nem tudom segítene-e hogy ilyen seggem legyen. Még milyen torna segíthetne? Kezdő vagyok az ilyenben kérlek segítsetek és ne oltsatok le 😕

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2016. ápr. 2. 22:08
 1/6 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 2. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Guggolás, kitörés, csípőemelés, merevlábas felhúzás. Meg nem csak seggre edzünk. + diéta

Olvass: [link]

2016. ápr. 2. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
edzés diéta pihenés genetika
2016. ápr. 2. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

A gyakorlatok amiket az elso irt azok nagyon jok, de meg is kell izzadnod tehat intenziv kell legyen. Erezned kell ahogy eg az izom.

Elsodleges szempont hogy helyesen es ne tul gyorsan de tul lassan se vegezd a gyakorlatokat. Pl guggolasnal egyenes hat es ne addig menj le amig begorbul a gerinced mert az nem jo.

Bemelegites is fontos, meg edzes utan legalabb 5 perc nyujtas.

Dieta: attol fuggoen mennyi zsir van rajtad kevesebb vagy tobb feherje. Ha sok rajtad a zsir akkor testsulyod x1.5 ha csak kicsi van rajtad akkor 1.7-1.8 ha pedig nem sok zsir akkor x2 mehet nyugodtan. Tehat pl 65 kilot nyomsz es van rajtad egy kis felesleg akkor 1.7et bevihetsz vagyis 110 gramm korul (65 x 1.7).

2016. ápr. 2. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem túl sok a segg szó a kérdésedben? :) Van rá más megnevezés is, ami jobban hangzik.

Amúgy jó a guggolás, meg a többi gyakorlat, amiket írtak.

2016. ápr. 3. 12:09
 6/6 anonim válasza:
0%
kitörlöd
2016. ápr. 14. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!