Ez az oldal nem erre lenne való?
Figyelt kérdés
Arra, hogy edzés tippeket, trükköket osszunk meg egymással, segítsük egymást. Nem pedig arra, hogy minden hülye kiírja, kockás hasat akar 2 nap alatt, mert arra nem képesek, hogy maguktól utána olvassanak. Sajnos ennyi fogyatékos van.2016. ápr. 2. 14:53
1/10 Cortez70 válasza:
Nem csak erre való, hiszen ez nem egy zárt csoport, amit ebből a célból hoztak létre. A gyk-n bárki kérdezhet bármit. Ha meg nagy baromságot kérdez, úgyis le lesz oltva.
2/10 Kisboltos válasza:
De, de most ezzel nem tudsz mit csinálni. Legfeljebb nem válaszolsz ezekre.
3/10 anonim válasza:
Általában van a sok fogyatékos 15-20 éves kezdő akik egy sort nem olvasnak ennek utána egyből kérdezgetik a fas.zságokat,és van 6-8 rendszeresen válaszoló akik 5+ éve csinálják már és válaszolnak a fas.zságokra meg a néhány értelmes kérdésre ami 10 IQ-nál többet igényel és érdemes rá válaszolni,nagyjából ezt látom ebbe a rovatba,na meg mostanában divat lett itt a trollkodás amik még sza.rok is általában.
4/10 anonim válasza:
De ha már így szóba került, valamelyikőtök fórumozik valahol? Van valami értelmesebb aktív forum a témában? Nyilván nem a bodybuilding.com fórumára gondolok.
5/10 anonim válasza:
Itt berki kerdezhet.Na jo barki meg berki meg a batkiak is.es valaszolnunk a kerdesekere aza dolgunk nem hop to hulyek ok.Mi segitunk nekik
6/10 Cortez70 válasza:
Indexre írtam régebben a testépítés fórumba. De ott is csak veszekedés volt. Most a facre írok néha a tesztoszteron csoportba.
7/10 anonim válasza:
Mindenhol vannak köcsögök akik jobban tudjak nálad a dolgot.. Magyarországon amugy sem nagy divat a testepites
8/10 Cortez70 válasza:
Szerintem nagy divat. 20 ezren vagyunk a tesztó csoportban.
9/10 anonim válasza:
10 millióból 20 ezer.. De tudom nem mindenki aki testet épít van benne a abba a csoportba.
10/10 Cortez70 válasza:
Szerintem az jó arány. Vagy tudsz olyan sportágat mondani ahol 20 ezren vannak egy csoportban? + minden terem szinte fullon van. Pesten legalábbis. Itt a sportkategóriában is a testépítés alkategóriában van a legtöbb kérdés és válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!