Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásításnál csak a kalória...

Szálkásításnál csak a kalória a lényeg?

Figyelt kérdés
Szóval ha a fehérjemennyiség is meg van, akkor számít, hogy a szénhidrátot miből viszem be? Baj, ha eszek csokit is, meg néha valamilyen tésztafélét, de kalória mínuszban maradok?

2016. ápr. 2. 12:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
nemtom én úgy fogytam legutóbb hogy ugyanúgy ettem, főleg este, csak a fehérjére figyeltem, meg normális kajákból vittem be de nem számoltam semmit. Annyi hogy napi 1 óra futás helyett 2 volt, meg többet bicóztam, úsztam stb. néha simán ettem csokit is meg ilyen szarokat. Mondjuk itt sokan biztos sokkal nagyobbak nálam, én 74 kiló vagyok 173 centivel , és minimális zsírral. Ha nem csak hobbi szinten nyomod, vagy nagyon komolyan veszed akkor így nem lehet hanem mindent számolni kell stb... de nekem annyit nem ér az biztos.
2016. ápr. 2. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:

A kalóriamínusztól fogysz, a fehérje és megfelelő edzés van arra, hogy ne izomból, de azért már az egészség, közérzet, miegymás miatt sem totál mindegy, hogy kristálycukrot eszel vagy jobbféle szénhidrátot... Könnyebb is kalóriadeficitet tartani normális evéssel.

Minél durvábban akarsz szálkásítani, annál kevésbé fér bele mindenféle távolról sem ideális étel, de amúgy nem kell aszkétának lenni. Azért nem árt elnézelődni olyan irányban, amit Vera írt. Hogy eszel akár édességeket is, ha az neked olyan fontos, de normális alapanyagokból.

S kilenghetsz néha egy kicsit, nem mindegy, hogy a nagyi sütije évi egyszer vagy heti többször kakaós csiga a pékségből.

A csoki nekem egészen szolid dolog, inkább zsír, mint szénhidrát s elég tömény ahhoz, hogy kevés elég legyen belőle. Bár én akkor is magas kakaótartalmú étcsokit veszek, ha nagyon kilengek, alapesetben pedig a saját csokiszószomból eszem, ami max. 1 gramm szénhidrátot jelent alkalmanként... Nem vesztek sokat azzal, hogy nem igazi csokit eszem, a cukor hiányával pedig csak nyerek.

De kinek milyen a prioritásrendszere... Nekem egy kis extra macerát megér az egészségem és jó közérzetem s persze a szálkásításom.

2016. ápr. 2. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!