Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrok de nincs erőm. Mit tegyek?

Gyúrok de nincs erőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A helyzet az lenne, hogy gyúrok 3 éve, szépen fejlődök, nagyon izmos vagyok. Súlyemelésbe elég nagy erőm van, mivel nagy súlyokkal tudok dolgozni, de súlyemelésen kívül semmihez sincs erőm. Szorításba gyenge vagyok, mikor kezet kell fogni valakivel, szkander nem megy, ha dolgozni megyek ott se csinálok olyan nagy teljesítményt mint ahogy kinézek. Múltkor neki akartam szökni egy csávónak de az egyik haverom lefogott. De úgy lefogott hogy nem tudtam a karomat mozdítani. Mi a franc van velem? Fekve nyomok 100-al, felhúzás 145, guggolás 130, nagy állat vagyok. Mégis a termen kívül sehol nem vagyok. Nagyon bosszant 18/F. (182cm, 87kg)
2016. ápr. 1. 21:29
1 2 3 4 5
 21/49 Cortez70 ***** válasza:
Baromság. 4-5 év uán nem fejlődsz naturálban, 40 fölött meg jó ha tartod a szintet. Nem értesz hozzá. Meg nem is rólam volt itt szó.
2016. ápr. 2. 07:54
 22/49 Cortez70 ***** válasza:
62%
Így is izmosabb vagyok az emberek 99%-ánál. Itt is csak svájcineger mutatott fel nálam izmosabb formát. Szóval akkor ugass nekem öcsi ha mutatsz majd valamit, addig meg ugass 'nyádnak kiskancsó.
2016. ápr. 2. 07:57
 23/49 anonim ***** válasza:
75%
Na mivan Cortez, megint elgurult a gyógyszered, kokszos vén törpe, aki úgy ír mint egy tini hüly.egyerek! :DDD
2016. ápr. 2. 08:00
 24/49 Cortez70 ***** válasza:
Mondom öcsi, akkor ugass ha jobb formában vagy nálam.
2016. ápr. 2. 08:03
 25/49 anonim ***** válasza:
Akkor ugatok, amikor akarok, egy kokszos vén majom nekem ne prédikáljon már! Ahhoz képest meg rohadt s.zar pohos a formád! Öcsi!
2016. ápr. 2. 08:13
 26/49 Cortez70 ***** válasza:
Vicc vagy.
2016. ápr. 2. 08:14
 27/49 anonim ***** válasza:
Te is, ahogy nap mint nap bizonygatod itt mindenkinek, hogy az emberek 99 %-ánál jobban nézel ki...vén trotty, már az unokáddal kéne játszadoznod, ehelyett kuvaanyázol, mint egy kisiskolás, kb. azon az értelmi szinten is vagy (a koksz mellékhatása)! :D
2016. ápr. 2. 08:28
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
2016. ápr. 2. 08:44
 29/49 anonim ***** válasza:
76%

Cortez én téged nem értelek hogy miért reagálsz egyáltalán az ilyenekre. Beszólnak valami hatalmas fas.zságot amiről ők is tudják hogy hülyeség és utána válaszolsz nekik és arra verik a fas.zukat a ratyi képükkel hogy huhu válaszolt cortez,megérte felkelni,egy fa.sz vagyok de nem érdekel,válaszolt....

Ez nekik a nap fénypontja :D Szerintem sokkal jobban idegesítené őket ha le se szarnád és nem válaszolnál mert még ennyire se méltatnád őket.

2016. ápr. 2. 09:17
 30/49 Cortez70 ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van.
2016. ápr. 2. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!