Gyúrok de nincs erőm. Mit tegyek?
Mik nem mennek? Írd le konkrétabban. Az oké, hogy nem bírtad magad kifeszíteni a szorításból. Na most nem írtad ki fogott le például. Nem mindegy, hogy egy 50 kilós vagy egy 70-80 kilós, akár átlagos gyerek. Tudni is kell, hogy hogy kell belőle kijönni. Mert ha nem lefognak, hanem például valaki ki akar csinálni, megragad hátulról, átöleli a nyakad és leszorít. Valószínű nem tudja a technikát, de paraszti erőből lefojthat simán. Egy kis idő után bekékül a fejed és elájulsz. Ha nem tudod, hogyan védekezz hiába vagy baromi erős, nem tudsz vele mit kezdeni, mert a fojtogatódat nem fekve kell kinyomni meg nem leguggolni vele vagy emelgetni. Tudom, hogy szarul hangzik, de ez az igazság, ugyanis a testépítés nem arra van kitalálva, hogy minden élethelyzetben megálld a helyed, viszont egy jó alap ahhoz, hogy legyen egy jó erőnléted. Csak ha nem tudod ezt használni, akkor a hajadra kenheted. Most gondolj bele a gyerek akinek neki akartál menni esetleg bedurcizik, hozza egy nagyobb darab a haverját, az ugyanígy lefog vagy befogja a nyakad, ő meg szépen málnalekvárosra ver. Ezért mondom, hogy hülyeség a kakaskodás, mert nem lehet tudni ki mire képes. Vannak nagyon hülye emberek. Ezt csak azért írtam le, hogy meggyőzzelek, hogy ha lehet kerüld el a verekedést, mert csak a bajod lesz belőle.
A mindennapi életben meg főleg cipekedsz, tehát az alkarra kéne rámenni és fogásra. Meg ott van például a farmerjárás vagy megpakolsz valamit, hogy nehéz legyen, tartod magad előtt és viszed. Ezt tudom mondani. Meg edz az állóképességedre, tehát kardiózz, aerobozz többet.
Cortez, te 30 éve edzel, akkor te már 500-zal guggolsz?
Na jó csak vicceltem, ja nem! Szerintem aki 30 éve edz, jobb eredményeket és jobb kinézetet is tudna produkálni, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!