Oldalról nézve a combom első fele túl izmos. Utálom. Hogyan veszíthetnék izmot?
Kép?
Az a helyzet, hogy bár én annyi izmot akarok magamra pakolni naturálban, amennyi csak sikerül, azért a kifejezetten izmos láb nekem sem tetszik (bár kéne néznem képet, mi a naturál max lábnál. esélyes, hogy azért sem vagyok oda). Lehet, hogy meg fog változni, ha odáig jutok (természetesen edzek lábra kezdettől fogva), lehet, hogy nem.
De ezekkel a számokkal kicsit nehezemre esik elhinni a túl izmos lábat, bár ki tudja, hogyan oszlik el a súly, izom. Nem értek hozzá.
Amúgy kérdező, ha számodra túl izmos a lábad, akkor max. kihagyod edzéskor. Izmot ne akarj veszíteni, ha egyszer súlyzózni akarsz s nyilván tömeget növelni felsőtesten... De a lábedzést minimalizálhatod, aztán meglátod, mi lesz.
Lehet, hogy túl fejletlen a felsőtested izomzata s azért rossz az összkép? Csak találgathatok kép nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!