Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről a tömegnöv...

Mit gondoltok erről a tömegnövelő termékről?

Figyelt kérdés

[link]

Tömegnövelő, Mint a kérdésben szerepel, a termékről való véleményt kérdezem, nem azt hogy más tömegnövelők mennyivel jobbak. Attól várom a véleményt aki már rendelt és próbálta

2016. márc. 28. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat a Jumbi,Brutal Gainer ettől joval jobb
2016. márc. 28. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
azért az a 16,3g sok
2016. márc. 28. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen rendben van a Stillmass. Csak tőlük rendelek fehérjét. Ezt a terméket nem próbáltam és nem is fogom. Ennek egyszerű oka van, ez a tömegnövelő meg az 5x drágább sem ér semmit ha nincs mellette normális teljesértékő 5-6 étkezés, kemény edzés és pihenés. Egyrészt, másrészt :) a tömegnövelő szerintem de csak szerintem kidobott pénz. Veszel egy kis fehérjét sok cukorral, ennyi.

OFF:

Ennyi erőből akár vehetnéd ezt is [link] ez megéri. 78%-os tejsavó. Edzés után a legjobb és ekkor van rá szükség igazán, 1.5 merőkanál + 40-50g szőlőcukor 30-60 perc múlva pedig mehet a teljes kaja. Istant, natur jól oldódik és ízesítheted amivel csak akarod.

A legjobbakat.

2016. márc. 28. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi sracok!
2016. márc. 28. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!