Ha megveszem egy 5 kg-os tömegnövelőt, akkor 5 kg-ot hízok? Célom lenne kb.15 kiló izom feljön, akkor érdemes egyből megvenni 3x5 kgos-ost?
Figyelt kérdés
Most gyüjtöttem rá annyi pénzt össze, és félek elkölteném másra.2016. márc. 28. 07:58
21/29 A kérdező kommentje:
20. És azzal mennyi jön föl kb?
2016. márc. 28. 15:27
22/29 anonim válasza:
Fél méter talajvíz jön fel, de mindenki tudja, h a kreatin megköti a vizet, ezért ha rászórod a tetejére és belefekszel egy órára, akkor abból mind izom lesz, ha közbe tömegnövelőt kortyolgatsz.
23/29 A kérdező kommentje:
22. Ne vicelj már velem te fiú, nem vaghyok hülye.
2016. márc. 28. 16:24
25/29 anonim válasza:
disznótápot vegyél, az jobban hozza a tömeget, a malacok is azért akkorák.
27/29 anonim válasza:
Jó, én majd segítek: Ha már azon kell gondolkoznod, hogy 10-15 kiló tömegnövelőre honnan szedd elő a pénzt, és ilyen kérdést teszel fel, akkor ne vegyél semennyit. Költsd inkább tanulásra, mert ez nem olcsó sport...addig meg egyél rendesen, egészségesen.
28/29 anonim válasza:
Ezzel a logikával kb 300 kiló lennék.
29/29 Cortez70 válasza:
#27, én is próbáltam segíteni, de nem fogja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!