Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Diéta alatt heti 2-3x mehet...

Diéta alatt heti 2-3x mehet nagy intenzitású intervall kardió?

Figyelt kérdés
Mindig csak súlyzós edzéssel kísértem a diétát, meg ugye a napi séta (7-8km átlagosan). Kevésnek érzem, főleg, hogy évek óta rajtam van ez a kevés zsír és nehezen megy le. Heti 2-3 itthoni HIIT-re gondoltam. Helyben "sprintelés", tehát gyors térdemelés kb fél percig, majd várok 1-1,5 percet és újra. Ez kb 8-10x. Nagyjából 20-30 perc az egész bemelegítéssel együtt. Kávé megy régóta reggel, de már annyira hozzászoktam, hogy meg sem érzem a négyszemélyes adagot sem és ugye mondtam, hogy súlyzós edzésen kívül más komolyabb mozgásformát nem végzek. Szóval? Heti 2-3x mehet vagy mit csináljak? Termogenikus zsírégetőre gondoltam még, de azért így olcsóbban úszom meg és azért nem sok köze van a kettőnek egymáshoz. Mi legyen?
2016. márc. 27. 20:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Kaja: 2g fehérje, ch ingáztatva 0,5-1,5g között, zsír 0,5-0,7g
2016. márc. 27. 20:58
 2/7 Cortez70 ***** válasza:
96%
Mehet hiit, nem gond.
2016. márc. 27. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb szerintem. Hatékonyabb az aerobnál, de izomkímélőbb, mint a kardió. Én bringázok (aerob szinten), de rendszeresen vetek be közben "sprinteket".
2016. márc. 27. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Csináltam ma egyet, ezért is tettem fel a kérdést. Régóta nem mozogtam ilyen formában és intenzíven a kondin kívül, érzem is, hogy el vagyok szokva és a vádlim is bedurrant a magas térdemelésektől. A pulzus 160 volt az intervallumok közben.
2016. márc. 27. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor kezdd előbb rövidebb/kevésbé intenzív verzióval, és szépen folyamatosan szoktasd magad hozzá. Én heti 3x csinálom: 1 nap súlyzós edzés meg aerob, másik nap hiit. Ezt a cuccot megtöri, hogy + 1 rendes cardiot is beiktatok a hétbe, mert szeretem csinálni, és be tudok áldozni egy kis izmot, csak menjen már le a zsír.
2016. márc. 27. 21:37
 6/7 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy melyik idióta pontozott le,de akkor magyarázza már el, hogy mi a gond. Köszi.
2016. márc. 27. 21:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Tavaszi szünet van és van, aki unatkozik. :)

Jó ez az intenzitás, legalább érzem, hogy csinálok is valamit.

2016. márc. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!