Bunyóban a magasság is számít, vagy csak a testtömeg?
Figyelt kérdés
Pl.egy 170 centis 100 kilós embernek ugyan annyi esélye lenne,mint egy 195 centis 100 kilósnak?2016. márc. 26. 21:02
1/17 anonim válasza:
Hat a hosszu kar lehet elony de nem feltetletlenul.
3/17 anonim válasza:
technika, gyorsaság a fontos na meg egy bizonyos eroszint
4/17 anonim válasza:
Egy 50 kilós küzdősportoló simán lecsapna egy 100 kilós testépítőt ha erre gondoltál :)
5/17 anonim válasza:
Utolso: Azert tulzasokba ne essunk. Barmilyen 50kg-os sportolot varok szeretettel probat tenni.
6/17 anonim válasza:
Szóval szerinted Ronaldo megverné Cseh Lacit 200 pillangón?:) fölösleges 2 teljesen össze egyeztethetetlen sportot egymással hasonlítgatni.
7/17 anonim válasza:
Nekem ugy remlik te hasonlitottad ossze a ket sportot elotte szo nem volt ilyesmirol.
8/17 anonim válasza:
Én csak pedzegettem kicsit a kérdést. A testhelyzetben és magasság mellett marhára nem mindegy ám a technikai tudás.
10/17 anonim válasza:
Az hogy valaki pl 95kg 10% testzsírral, nem jelenti azt hogy tud verekedni. Hiába van valakinek 45ös karja ha nem tud egy normálisan kivitelezett ütést leadni. Ezért simán előfordulhat hogy egy jó technikával és gyorsasággal megáldott 70 kilós simán lecsap egy nála 20 kilóval nehezebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!