Pszichés hányinger ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 18:20
1/12 anonim válasza:
Bővebben mit takar ez a pszichés hányinger?
2/12 anonim válasza:
Biztos ideges és rájön a hányás. Mást nem tudok már elképzelni.
3/12 anonim válasza:
Vagy evés közben van valami gikszer?
4/12 A kérdező kommentje:
Hát egy ideje már ugyanazokat eszem mindennap, de már sokszor változtattam pl. hogy a csirkét máshogy csináltam. Mint mondjuk ma pizzásan készítettem el. Aztán azt is 3 óra volt míg meg egyem. Minden reggel úgy kelek, mert reggel szoktam kondiba menni suli előtt, hogy olyan hányingerem van, úgy, hogy még semmit sem ettem, hogy az nem igaz. Szerdán amikor bementem suliba semmit nem ettem és kb délben múlt el. Pedig közben próbáltam eszegetni zsemlét, meg pufi rizst. De az is kb semennyire sem ment. Ittam rá hideg vizet is, de amint megittam, már is vissza jött a hányinger. Egyszerűen nem értem. Most is itt ülök és hányingerem van és csiszolom a fogaimat, hogy ne hányjak be. Régebben olyan gyorsan megtudtam enni a kajákat, most meg 6 tojás háromnegyed óra. ÉS NAGYON IDEGESÍT.
2016. márc. 26. 18:55
5/12 anonim válasza:
Írtál már itt ki kérdést, továbbra is az orvost javasolnám. Meg egyél zöldséget is, mert írtad már, hogy nem ettél elég sokáig. Meg amúgy nem minden nap csirkét kell enni.
6/12 A kérdező kommentje:
igen, írtam, csak elkezdtem gondolkodni azon, hogy lehet pszichés. Anyum azt mondja, hogy csak elrontottam a gyomrom és már unom.
2016. márc. 26. 19:01
7/12 anonim válasza:
Orvos tényleg nem árthat. esetleg pár napig egyél csalókajákat. Nagy kiesés nem lesz, de lehet jót tenne ha ennyire undorodsz. Esetleg egyél más húsokat pl marha, sertés stb.
8/12 anonim válasza:
Én is írtam neked, hogy fejben van a gond. Egyszerűen rá vagy stresszelve az egészre. Szard le pár napig és zabálj mekis kaját vagy ami jólesik.
9/12 A kérdező kommentje:
Jó, sztem is párnapig hanyagolom a csirkét meg az ilyeneket. Mondjuk 1 hétig. De amúgy veletek ilyen nincs? Kicsit igazságtalannak tartom:=( Ezzel szeretnék foglalkozni, végre megtaláltam amiben szeretnék jó lenni és ez van.. Elszomorít.
2016. márc. 26. 19:14
10/12 Kisboltos válasza:
Néha mindenki eszik egy kis csalókaját, emiatt ne légy dühös magadra. Amúgy lenne étvágyad más ételekhez vagy csak ezt a menüt unod már?
Én úgy vagyok a kajával, hogy leülök, és megeszem, mert meg kell. Ennyi, nem figyelek oda. Persze én is próbálom ízletesen elkészíteni, de egy idő után, már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!